Mennyire számít lehúzós árnak hogy a fodrász 1800-ftot kér egy férfi hajvágásért?
Figyelt kérdés
1 hónappal ezelőtt még 1500 ft volt, nevetséges áremelés.2020. jún. 6. 08:39
31/42 anonim válasza:
Egy garzonlakast vettem Kecskemét belvarosahoz közel, és nem, nem a szüleim adták pénzt. Ennyire nem tudod felfogni, hogy te vagy az ostoba, és nem mindenki más?
32/42 qkker1 válasza:
"Milyen lakást vettél a maximum 3-4 milliós önerőből egyedül?
Az itt a jó kérdés, mert úgy könnyü beszélni hogy szüleid odadobtak 20 milliót.
Aztán lehet írni hogy 400 ft-on mit vergödsz, mikor én csak magamra számíthatok.
Az inkább dedós hogy a top 10%ba születtél és nem érted meg hogy nem mindenki van így."
Tanulni kellett volna, és nem siránkozni!
Egy jó szakmával -nem kötelező a diploma- lásd az irigyelt fodrászodat, jól lehet keresni!
33/42 A kérdező kommentje:
Nem siránkozom, mindegy a kérdésre választ kaptam ezek szerint 1800ft reális ár már mindenhol.
2020. jún. 6. 10:09
34/42 anonim válasza:
A KATA-T úgy is fizetnie kell, ha nem ad szlát...
35/42 anonim válasza:
A járulék (sok esetben KATA) az egész országban ugyanannyi. A bérleti díjban szintén nincs nagy különbség. Az alapanyag, az eszköz nem olcsó, ha minőségi terméket használ. Ha ennyire spórolsz, akkor tényleg vegyél a lidlben egy hajvágót 3 ezerért, és vágd le magadnak egy hosszra a hajad. Akkor még ennyit se kell kifizetned.
36/42 anonim válasza:
Valamiből neki is bérelnie kell a helyiséget, fizetnie kell a számláit. Ha nő vagy, pesten kb 20 ezerért festik a hajad. Nekem vidéken 4 ezerért vágnak a végéből. Szét nem keresi magát rajtad, kb 2 croissantot meg egy kakaót tud venni ebből a pénzből.
37/42 anonim válasza:
Szabolcsi vagyok, az en fodraszom 4000-t ker egy nyirasert. Szerintem a tiedhez kepest ez dragabb. O ebbol el meg. ( ha csak nincs mellette mas munkaja bar ki tudja). Szerintem egy nyiras 1800-t elegge kiraly.
38/42 qkker1 válasza:
"Ha nő vagy, pesten kb 20 ezerért festik a hajad."
Hétezerért csináltatta a feleségem, pedig rondán le volt nőve, hónapokig nem tudott menni a vírus miatt! Igaz évtizedek óta ide járok/járunk.
39/42 anonim válasza:
Ahhoz kepest hogy szabolcsi vagy nagyon tudsz sirankozni:P. Szerintem orulj, hogy 1800-t ker egy nyirasert, nem pedig 8000-t,vagy akár többet. Nem tudom ezert miert kellett a vizet felkapni, de te tudod oreg. Tulreagalod ezt most
40/42 anonim válasza:
Mondhatnám, hogy ha soknak találod, legyél kopasz inkább. De mégsem mondom, mert én pl. az vagyok, és ennél többet költök minden hónapban borotvára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!