Mennyire számít lehúzós árnak hogy a fodrász 1800-ftot kér egy férfi hajvágásért?
"120 körül eltudjak tenni legalább havonta"
Aha.
Tehát havi 120 000-et félre teszel, de 400 Ft-on vergődsz. Nem semmi!
Ha úgy állnék hozzá hogy nem számítanak a forintok akkor 500 ezerből sem maradna semmi.
Örülök hogy neked nem számít a pénz és gondolom saját ingatlan is biztosítva volt szüleid által, sajnos én nem vagyok ilyen helyzetben.
"Hozzátenném azt hogy Szabolcs megye szóval itt tényleg sok"
Semmit nem számít a megye, állambácsi ugyanúgy tartja a markát /szja, áfa, tb, stb./
Milyen lakást vettél a maximum 3-4 milliós önerőből egyedül?
Az itt a jó kérdés, mert úgy könnyü beszélni hogy szüleid odadobtak 20 milliót.
Aztán lehet írni hogy 400 ft-on mit vergödsz, mikor én csak magamra számíthatok.
Az inkább dedós hogy a top 10%ba születtél és nem érted meg hogy nem mindenki van így.
"Sose adott még számlát egy fodrász sem erre, szóval jó kérdés hogy mennyit fizet egyáltalán az állam felé."
Attól, hogy nem ad számlát -legalábbis nem a te kis csóró/fillérbaszó kezecskédbe- még lehet tisztességes vállalkozó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!