Mennyire számít lehúzós árnak hogy a fodrász 1800-ftot kér egy férfi hajvágásért?
Ha sok, miért nem mész olcsóbbhoz...?
Bp-en egy abszolút sima hajvágás 2500-3000.
És ebben semmi flancos plusz nincs.
Figyu, menj másikhoz!
Arra nem gondolsz, hogy pl. neki is emelték a helyiség bérleti díját, vagy a kellékanyagok ára is emelkedett? Na és a kiesett hónapok...
Választhat, hogy árat emel, vagy bezárja a boltot.
És akkor tényleg mehetsz két faluval odébb borbélyt keresni...
Keresni fogok egy másikat az lesz,szerintem 1200-1400 ft körül lenne reális.
Szét keresi magát rajtam hogy havonta illik elmenni egyszer és akkor olyan mintha 1800 FT-os számlám lenne havonta,sőt igen pont ahogy írod még ehhez utazni is kell ami 500 ft.
Tehát 2300 Ft-al nyerészkedik rajtam, egy egyszerű rövidre nyirásért,kb 10 perc
"Szét keresi magát rajtam"
Te mit dolgozol...? Mit lennél hajlandó megcsinálni ennyi pénzért...?
LOL
Megint nem veszed figyelembe, hogy nem a 10perces munkát kell megfizetned, ill. NEM CSAK azt. Hanem az üzlet bérleti díját, az eszközök amortizációját, a samponokat-öblítőket, a vállalkozó adóit, a bérjárulékokat, és... és... és...
Tehát 1500 volt, de te árcsökkentés tartanál reálisnak...
Mit szólnál hozzá, ha a munkaadód is ugyanígy gondolkozna....???
Elfogadnád egyből, hogy "Józsi, mától 10%-kal kevesebb lesz a fizetésed, mert így tartom reálisnak"
:-DDDD
Bazzeg, még a saját buszjegyedet is hozzáadod ahhoz, hogy mennyit "nyerészkedik rajtad"....
:-D :-D
Micsoda troll kérdés! :-D
Menj biciklivel, és akkor egyből olcsóbb lesz. :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!