Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hegeket hogyan lehet eltávolít...

Hegeket hogyan lehet eltávolítani?

Figyelt kérdés
Még tini koromban sajnos vagdostam magam, egyik helyen sem maradtak meg (csak kicsit, de azt akkor látod, ha nagyon közelről nézed, nem feltűnőek) viszont az alkaromon nagyon látszódnak, van három olyan, ami elmegy másnak, például erősebb macska karmolásnak, de van három kisebb egymás alatt amikbe nem lehet semmit se belemagyarázni. Mivel lehetne eltűntetni?
febr. 4. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyászt kérdezz meg.

Szerintem krémmel már nem lehet ilyen régit. De vannak mindenféle lézeres vagy egyéb kezelések, ami javíthat rajta.

febr. 4. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Lézerrel sok heget el tudnak tűntetni, de fennáll a veszélye, hogy a környező bőr pigmentjei is elpusztulnak, vagyis napozáskor ott egy fehér folt lesz, ami melanin hiányában majd mindig leég. Nekem is van hegem, a csuklómtól, ráadásul függőleges, artéria mellett, mindenki azt hiszi, öngyilkos akartam lenni, pedig a gyárban egy rossz mozdulat volt, megvágta a gép. Én fehér tetkót fogok csináltatni úgy, hogy a heg vonala a része legyen, de ne üssenek bele festéket. Beszéltem a tetkós sráccal, nagyon jókat lehet csinálni, már van tervem.
febr. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!