Milyen módszert ajánlotok drótszerű, göndörödő haj "puhítására"?
Figyelt kérdés
A hajam sűrű, és enyhén hullámos, valamint a drótszerű jellege megakadályoz abban, hogy mosás nélkül emberi módra fésülhessem. Ha mindennap mosom, zsírosodik. Ja... férfi vagyok, eddig nem igen foglalkoztatott, de a karanténm kihozta a legrosszabbat. :D2020. máj. 25. 21:21
1/3 anonim válasza:
Én a ricinus olajas sampont és balzsamot használom, nekem nagyon puha tőle a hajam 😀
2/3 anonim válasza:
A lényeg,hogy minden mosásnál használj balzsamot. De vannak külön könnyű kifésüléshez,meg puhításhoz spray-k a drogériában,ha nem ciki neked a női szekcióra menni, de lehet férfinál is van.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem cikiség kérdése, csak nem tudtam, mit keressek. :D Köszi!
2020. máj. 26. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!