Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől nőhet a szemöldököm meg...

Mitől nőhet a szemöldököm meg a borostám meg nagyra és szépre?

Figyelt kérdés
Most van igazán fejlődésbe a borostám , de leginkább csak az álamon és alól nől , két oldalt az arcomon ritkább , mit tegyek hogy ott is szép legyen és sűrű dús ? Mondták hogy a vastag szemöldök is igazán szép a férfiakon , azt is lehet növelni ? tippek ( értelmesek ) 20/F ?
2020. máj. 20. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
En tobb helyrol a ricinus olajat hallottam, ami jo a szemoldok/haj novesztesere. Szerintem olvass utana a neten, hogy kik hogyan hasznaltak :)
2020. máj. 20. 23:32
 2/2 anonim válasza:
Úgy hívják hogy tesztoszteron. Veszélyes dolog ha túl sok van belőle akkor kihullik a hajad és szőrös lesz a hátad :) Amúgy nem áll le a nemi érés 20 évesen szóval még simán kinőhet. Viszont van olyan haverom akinek mai napig szigetekben nő a szőr az arcán, cserébe 32 évesen is úgy néz ki mint egy 25 éves mert a férfi hormonok nem voltak rá olyan hatással. Szóval ami most átok később áldás. Ha érdekel a téma akkor biztos olvastál a minoxidilről. Én nem tanácsolom, mert szétroncsolja és öregíti a bőrt mivel a kollagénre nincs jó hatással. Szóval a legjobb ha vársz vagy kenegeted esetleg olajokkal
2020. máj. 31. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!