Hogy kell normális szemöldököt csinálni?
😂😂😂de cuki vagy :)
Szerintem keress fel egy kozmetikust, hogy egy hozzád illő formára szedje a szemöldöködet, utána könnyebb lesz. Mert szerintem a formája nem a legjobb. Mármint a sajátodnak elsősorban.
Bocsi, de ez tényleg katasztófa lett. 😂😂 De ne add fel!
Szerintem is érdemes lenne kicsit alakítani a formáján. Utána ezeket tanácsolnám: a ceruzát ne nyomd rá, csak halványan rajzold meg a körvonalat (és ne húzd ennyire túl az eredeti vonalán). Ezután a belsejét szemöldökporral töltsd ki, az természetesebb hatást fog kelteni, mintha az egészet ceruzával csinálnád. Egyébként csomó fajta eszköz van szemöldökre, pl. ceruza, por, spirál, pomádé, kísérletezd ki, neked melyik válik be leginkább, és nézz sok videót youtubeon! 😀
(Amúgy most eszembe jutott, hogy anno az elején én ennél csúnyábbakat is összehoztam... 😂 A sötét múlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!