Hajhullás tinédzser korban?
először is menj el egy vérvételre, ott sok minden kiderülhet. pl: vitaminhiányod van-e, vashiány, pajzsmirigy probléma, vagy gyulladás van a szervezetedbe. Ezek mind okozhatják.
meg bőrgyógyászhoz is elmehetsz, ő is foglalkozik ilyenekkel.
Szia! Én is 16 vagyok és egy ideig nekem is nagyon hullott a hajam. Kiderült, hogy vérszegény vagyok. Rá kb. másfél évre találtak mindkét petefészkemben egy-egy cisztát. Ezek után egy héttel pedig vakbélgyulladást. kaptam. Most van fél éve, hogy megműtöttek. Azóta rendszeresen szedek vitamint, minden nap futok és odafigyelek, hogy mit és mennyit eszem. Amióta ilyen az életmódon, jelentősen csökkent a hajhullásom is(nem múlt el természetesen, de csökkent). Szerintem gondolkozz el, hogy van-e valamilyen káros cselekvés, szokás az életedben. Ha erre a kérdésre nem a válaszod fordulj orvoshoz. Ha viszont az orvos sem talál semmit próbálj ki hajvitaminokat, sok jó lehet hallani róluk.
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!