Kopaszodás Tinédzserkorban?
Normális-e, ha kopaszodok, holott tinédzser vagyok? Gondolom ez genetikától függ, de szerintem ennek még pár évig nem kellene megtörténnie. Nekem már halánték felett teljesen megkopaszodott a hajam, velem egykorúakat meg nem látok ilyesmi problémával.
Ahol megkopaszodtam, ott látok nagyon kicsi hajszálakat, amik soha se nőnek meg, illetve nagyító nélkül szinte nem is látszanak. Lehetséges, hogy valami meggátolja a kinövésben ezeket a hajszálakat?
Próbáljak ki valamilyen hajszeszt, hajolajat?
Válaszokat előre is köszönöm.
Igen, genetika.
Volt hasonló a családban, elsősorban a férfiak között?
Ha genetikailag hajlamos vagy rá, akkor olyan 14-16 éves korban már elkezdődhet a kopaszodás. Van olyan rokonom, aki 18 évesen felül teljesen kopasz volt.
Szia! Én kb 17 évesen kezdtem kopaszodni. Pontosabban csak sima hajhullást vettem észre, de azt nagyon. Annó én is próbálgattam hajszeszeket, de inkább barátkozz meg a gondolattal. Ha a családodban van kopaszodó férfi, akkor szinte biztos, hogy örökletes kopaszodásod van.
Végülis így 11 évvel később még mindig van hajam fejtetőn, de azért hosszabbra már nem hagyhatom meg, mert látszódik, hogy felül nincs annyi, mint oldalt vagy hátul. 1mm-re vágom géppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!