Van köztetek olyan aki annak ellenére hogy a családjában nincs genetikai úton örökölt kopaszodás mégis csak korán kopaszodik?
Figyelt kérdés
Kopaszodok a homlokomon, használok Minoxidylt is, pici hajszálak kezdenek visszatérni de nem tudom hogy tartós-e.
Nincs a családban kopasz, tehát lehet hogy betegség vagy a szorongás és a depresszióm miatt lehet.
Kíváncsi vagyok van-e hasonló eset rajtam kívül és hogyan sikerült megoldani ha sikerült.
2019. nov. 26. 14:35
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Én 30 éves koromra elvesztettem a hajszálaim felét.
Már sűrűn meg is jegyzik, hogy mennyire kopaszodom. Sokkal ritkább a hajam.
3/5 A kérdező kommentje:
33 vagyok. Annyira nem szörnyű, de mivel pár éve vállig érő dús hajam volt, most rövid és jobban feltűnik hogy elől ritkább.
A pár éves képeimen látható a különbség.
De most hogy használom a Minoxidylt egy kicsit javult a helyzet. Meglátjuk hosszú távon.
2019. nov. 26. 16:17
4/5 anonim válasza:
A hajhagymák fokozott érzékenysége a tesztó szintre az ok. Nézess hormonokat.
5/5 anonim válasza:
Így jártam én is. A borotva volt a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!