Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon utálom a hajam. Lent...

Nagyon utálom a hajam. Lent több infó, valaki segítene?

Figyelt kérdés

A hajam nagyon szálkás, "báranyos" . Nagyon fura mert a hajam fele a tarkóm fellett nagyon egészséges fényes és nincs megtöredezve sem...

De a hajam többi része borzalmas ha kiengedem nagyon nagy, puffadt. Nagyon nagyon utálom, mert rengeteget foglalkozom vele de semmit sem használ. Most sajnos nagyon rövid, alig ér a vállam alá, szőkésbarna és kicsit hullámos főleg a végén van egy hatalmas kanyar, azt is utálom ... Régebb nagyon büszke voltam a hajamra de most ki nem állhatom.

Hallotam erről a ritka hajmosásról,vannak akik havonta mosnak hajat úgy, hogy igényes marad a hajuk. Most hogy karantén van gondoltam nekilátok, mert úgysem látja senki olyan,de nem bírtam egy hétnél és egy kicsivel tovább.

Bármilyen tanácsot elfogadok

Valaki segítene?

2020. máj. 6. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
Nullásgép.
2020. máj. 7. 09:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg ha elmennél egy keratinos kezelésre? Mindenképp szalonban kérj tippet, figyeld meg a fodrász hogy állítsa be, s próbáld meg otthon leutanozni. Nekem is volt egy időszakon amikor utáltam a hajam, fazont váltottam és kaptam termékeket is amelyektől remekül néz ki.
2020. máj. 7. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!