Utálom a hajam, mit tehetnék vele?
Egyenes hajam van, a vállamig ér... A fodrászok szerint vastagszálú, én eléggé ritkának látom. A probléma az vele, hogy nem akar sehogysem nőni és állandoan töredezik. Kiskoromban mindig hosszú hajam volt, aztán 14 évesen elmentem egy fodrászhoz ő beleritkított és levágta lépcsősre, sírva jöttem el tőle... Azóta se nőtt meg rendesen, a mostani fodrászomnak is mondtam hogy ugy vágja le hogy mindenhol egyforma hosszú és ne ritkitson, nem ritkitott bele, de ugy vágta le, hogy az egyik oldalt hosszabb a másik oldalt rövidebb, utálom a hajam. Félek elmenni fodrászhoz, mert lehet belerítkít és nagyon rövidre vágja.
Kérlek irjatok vélemyeket hideget, meleget... és ha tudták pár tippet segítsetek
Lehet ,hogy nem is olyan szörnyű . Keress olyan fodrászt akihez mondjuk az ismerőseid járnak és jó véleményük van a fodrászról. Keress olyat akihez rengetegen járnak , akár nézd meg hogy hogy dolgozik. Mond el neki hogy elrontották a hajad és megtudja-e javítani. Ha nem tetszik kiengedve akkor hord addig lófarokba, kontyba , fonva a hajad. Próbálj töredezett hajra való sampont használni, hajerősítőt, hajhosszabbító sampont.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!