Utálom a göndör hajam, mit csináljak?
Anno én is utáltam, - ameddig nem fektettem különösebb energiát a hajápolásba.
Viszont ha karban van tartva a göndör haj, nem hagyod, hogy letörjön, száraz legyen, alaposan hidratálod, akkor sokkal szebb.
Még egy nagyon fontos dolog: az ilyen típusú hajat TILOS hajszárítóval szárítani. (Jobb minőségű) sampont és balzsamot használok, és hagyom, hogy a szobában, vagy a kinti levegőn megszáradjon, valamint nem fésülöm agyon, - attól lesz csúnya és bozontos -, hanem csak óvatosan megigazítom a problémás helyeken és a tetején.
De ha egyenes hajjal jobban tetszenél magadnak, akkor próbáld ki a brasil cacau tartós hajegyenesítést, amitől legalább fél éven át egyenes lesz a hajad.
Viszont ezt nagyon át kell gondolni, mert alapvetően a göndör hajúak sokkal kevesebb és könnyebb hajszerkezettel rendelkeznek, mint amennyinek látszik a hajuk, és a kevés, lelapult frizura szerintem sokkal rosszabbul néz ki, mint egy szépen karbantartott göndör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!