Mi tegyek ha pattanásos a hátam?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam olívaolajat és sót összekeverni bőrradírnak, de az olaj sztem tovább tömíti a pórusokat. Esetleg ha tusfürdőt és sót kevernék össze, az eredményes?2020. márc. 30. 17:58
1/4 anonim válasza:
A bőrről nem szabad eltávolítani az összes zsírt, faggyút, mert azzal táplálkoznak a bőrön élő savtermelő baktériumok, amelyek gátolják a kórokozók és gennykeltő baktériumok megtelepedését.
2/4 anonim válasza:
A sót felejtsd el!
Az nem jó a bőrnek.
Ha egészségesen eszel, sok vizet iszol, akkor magától kitisztul.
3/4 anonim válasza:
Majd ha már lehet menni mindenfelé, nézz el egy olyan kozmetikába, ahol vállalnak háttisztító kezelést. Ha pedig máshol is vannak pattanásaid, nem csak ott, akkor érdemes lehet bőrgyógyászhoz menni vele.
4/4 anonim válasza:
Vegyél gyógyszertárban Szalicilsavat, azzal kend, nekem bőrgyógyász ajánlotta. Hatásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!