Segítség! Pattanásos a hátam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Soha nem volt rajta egy sem de fél éve kijöttek és azóta sehogy sem tudom őket eltüntetni:((2018. júl. 28. 00:21
2/6 Barack20 válasza:
Sajnos mindenki át esik ezen, de vannak krémek, és különféle kozmetikumok, kozmetikus😊
3/6 anonim válasza:
Menj el a bőrgyógyászhoz, majd felír neked egy kenőcsöt rá
4/6 anonim válasza:
Én patikai szalicilsavas alkoholt hasznalok ra, nekem nagyon bevalt.Szappant semmikep ne hasznalj, mert a bor ph-jat megbontja es emiatt kevesbe lesz ellanallobb, aminek eredmenyekeppen meg tobb pattanas fog kijonni. Válassz olyan lemosot ami ph=4-5 korul a lenyeg, hogy savas legyen es valami hamlasztot, mivel hatrol van szo, nem arcborrol igy a patikai szalicilsavas lemoso boven jo lesz. De a lenyeg a pH-n van, hisz csak igy tudnak kelloen hatni ezek a savak. De ha eddig nem voltak, akkor azt belso góc is okozhatja.Csináltass egy általános vérképet, ugyis kene minden évben és fül-orr gégészetre is érdemes lenne ellátogatni, hogy a manduláddal minden rendben van-e. Nekem speciel az okozta a problémát.
5/6 anonim válasza:
Nem váltottál esetleg öblítőt,tusfürdőt,stb?
Én az öblítőktől pattogok ki
Nekem a Balea tusfürdők enyhítették,illetve a napozás
Szolit szokták ilyenkor ajánlani
Egyébként lehet a melegtől.Hogy izzadsz és a ruha alatt befülled a hátad
6/6 anonim válasza:
Szoli nagyon jó erre a célra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!