Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon pattanásos a hátam,...

Nagyon pattanásos a hátam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A gondom az,hogy a hátam nagyon pattanásos,de csak a hátam meg a vállaim,az arcom nem.Nos a kérdésem az,hogy mit tehetnék ellene?Mivel lehet eltüntetni a pattanásokat,meg az utánnuk maradt barna foltokat?

A válaszokat előre is köszönöm😀

2018. ápr. 3. 20:02
 1/8 anonim válasza:
0%
Ne nyomkodd. Igyál meg napi 3 liter vizet. Ez tesz a legjobbat a bőrnek. (Komolyan! Próbáld ki) 1-2 után látni az eredményt. Meg a szoli is használ.
2018. ápr. 3. 20:09
 2/8 anonim válasza:
1-2 hét
2018. ápr. 3. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ☺
2018. ápr. 3. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Így van, sok folyadékot kell inni, plusz amikor teheted picit napozz, tapasztalat, csodát művel, de ne vidd túlzásba.
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm😄
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyász. Nem fog csak úgy elmúlni.
2018. ápr. 3. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász és kozmetikus
2018. ápr. 3. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:

A Lush-nak vannak nagyon jó termékei problémás/pattanásos bőrre! [link]

A Cosmetic Warrior, a Mask of Magnaminty és a Grease Lightning(!) személyes kedvencek, mindig vannak nálam. Én még a Coalface szappant használom és két naponta az Ultrablandet.

Egyébként pedig a sok víz Tényleg segít és próbálj meg kevesebb csokit/olajos magvakat és mogyoróféléket enni. Engem pl ezek ütnek ki azonnal.

2018. ápr. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!