Pattanásos a hátam, kihez forduljak? Többi lent
Tehát nem étkezem redszertelenül, napi 2liter víz böven meg van,és 1hete elkezdet egy csomó nagyobb kisebb patanás kijönni a hátamon. Nem tudok róla hogy lenne e étel allergiám.
Kihez kéne fordulnom, gondolom először házi orvos? Vagy nőgyógyászat(hátha hormonális)? Bőrgyógyász?
Vagy valami krém kence amit kiprobálhatok előtte? Aki tudna segíteni annak nagyon meg köszönném.
Érdemes először a háziorvoshoz menni, hátha tud rá valami megoldást. Veszteni semmit nem fogsz vele. Ha nem akkor pedig bőrgyógyászhoz.
Egyébként én anno Aloe verás krémet kaptam a pattanásaimra, ugyanúgy a hátamon voltak nekem is és elég gyorsan segített rajta.
1: köszi!!
2: igaz-igaz :D ettől függetlenül, engem zavar
Mond ezt nyáron, strandszezonban!
Kérdező, pamut pólókat hordasz? Lehet, hogy beizzadtál, szokott ettől is pattanásos lenni a bőr.
Nem vagyok izzados, általában igen pamut polot hordok de erre még nem gondoltam. Meg most ugyan azt a márkáju öblitöt használom, csak vettem egy új illatút.
Igen kezdtem egy 3 hete szénhidrát csökkentet kenyeret enni, lehet ezekben valamelyikben lesz a gebasz :D
Akkor adok még egy hónap türelmi időt, vissza állok a régire és meg látom, addig meg kenegetem aloeverás cuccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!