Nektek mi vált be pattanásos bőrre?
Figyelt kérdés
Már egy ideje szenvedek a bőrömmel, már tényleg mindent kipróbáltam és sok pénzt költöttem rá. Tudon teljes mértékben úgysem múlik el (mivel tinédzserkorban vagyok) de valami ami nektek bevált? Nem olyan durva aknés a bőröm de kisebb, gyulladt pattanások vannak.2019. máj. 9. 19:38
2/4 anonim válasza:
Próbálj egészségesen, vitamindúsan étkezni, napi minimum 2 liter vizet igyál, és mellőzd az ételnek és italnak nem nevezhető vackokat. Mozogj rendszeresen.
Próbáld ki a kamilla és körömvirág teás borogatást. Továbbá a Garnier Pure 3in1 terméket próbáld ki.
Tinikorban a hormonok tombolnak, de sokat segíthetsz, ha semmi egészségtelen dolgot nem eszel.
3/4 anonim válasza:
Nekem egyedül a Zinerit oldat működik
4/4 anonim válasza:
Nekem az alamaecet, minden nap igyál egy cukros vizben elkeverve az alma ecetet.(annak függvényében tegyél bele ecetet menyire tömény az ecet) Kb 1 hónapon belül látványos eredmény lesz pl nem lesz olyan fényes a bőröd
De ezt lehet még máshogy is alkalmazni pl vizes vattára teszel egy kis alma ecetet azzal bedörzsölöd az arcod 1 hét egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!