Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Milyen napi rutinotok...

Csajok! Milyen napi rutinotok van a hajtatokat illetően?

Figyelt kérdés
Hogyan szoktátok megcsinálni?
2020. jan. 3. 03:19
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Általában csak kifésülöm. Vagy néha kivasalom, hogy szög egyenes legyem az amúgy is egyenes hajam.
2020. jan. 3. 06:22
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Kifésülöm, és ennyi. Van, amikor előző nap este befonom, hogy másnap hullámos legyen. De ennyi.
2020. jan. 3. 07:21
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Reggel megfésülöm, a hajba teszem a hajtásokat, este pedig újra kifésülöm. Van, amikor fel szoktam csatolni, vagy betonon a hajam, de többségében kiengedve hagyom. Heti kétszer mosok hajat. Mivel egészségesen, vitamindúsan érkezem, ezért szép hosszú és fényes a hajam.
2020. jan. 3. 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak kifésülöm. Általában ki van engedve, otthon pedig felkötöm.
2020. jan. 3. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, most látom, hogy nagyot alkotott az automata javító: :D

Tehát a hajamba teszem a hajráfomat és van, hogy néha befonom a hajamat. Vitamindúsan étkezem.

2020. jan. 3. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Hullámos-göndör közötti hajam van. Frissen nem fésülöm, mert attól csúnya szálkás és bozontos lesz, csak gyengéden, az ujjaimmal elrendezgetem azokat a fürtöket, amik esetleg az éjszaka folyamán rossz helyre tévednek. Csak akkor fésülöm, ha a hét utolsó napjain már lazultak a tincseim.

Az esetek nagy százalékában nem csinálok vele semmit. Van, amikor hajpántot teszek bele, vagy csak a tetejét rögzítem egy csattal, a többi lent van.

2020. jan. 3. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden nap göndörítem, tupírozom, lakkozom. Full egyenes és lapos alapból, úgy nem szeretem. Összefogni, befonni soha nem szoktam.
2020. jan. 3. 16:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2020. jan. 4. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!