Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok! Mi a hajmosasi rutinotok?

Lanyok! Mi a hajmosasi rutinotok?

Figyelt kérdés
Hajpakolast hajmosasi elott, vagy utan viszitek fel? Balzsamoztok is? Hanyszor most ok hajat? Fested-e? Ha igen, akkor az egeszet vagy csak ahol szükséges?
2019. jan. 28. 20:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Heti 2x mosok hajat,ebből 1x Én itthon magamnak,ilyenkor megmosom 2x+balzsamozom azt kb 5-10percig hagyom rajta és kész is.A másik alkalommal a fodrászomra bizom a hajam.Ilyenkor mossa Ő is 2x,balzsamot is tesz rá,illetve hajpakolást is szokott tenni.Balayage festésem van.
2019. jan. 28. 21:12
 2/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem jo a hajam, most sikerult beloni, hogy hogyan kell megmosni ugy, hogy normalis legyen.

Eloszor korpasodas elleni samponnal mosom meg. Ezutan balzsamot viszek fel ra. Utana pedig egy kicsit olajosabb samponnal mosom meg, igy puhabb lesz, lemossa a felesleges balzsamot.

Ezek utan megszaritom(ha nem teszem, nem azt a hatast erem el, este a torolkozoben 'osszegyurodik'), de elotte befujom egy ilyen toredezett hajra valo, hajerosito, spray-vel. Igy szaritom meg. Nekem most igy lett normalis, szep, fenyes es nem all oszzevissza, aminek szornyen orulok:D

2019. jan. 28. 21:13
 3/17 anonim ***** válasza:

Egyebkent nekem felul hamar zsirosodik a hajam, alul pedig szaraz. Aranylag dus, vastag szalu. Egyenes es hullamos kozott van es sok a babahajam, amik ossze-vissza allnak.

#2. voltam

2019. jan. 28. 21:15
 4/17 A kérdező kommentje:
Na igen enyém is kb olyasmi... Mostanaban korpasodik is. .
2019. jan. 28. 21:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Először jól megmosom samponnal, majd a hajvégekre pakolást rakok, amit 1 percig rajta kell hagyni, majd lemosom. Balzsamot nem használok, a pakolás jobb nekem. Kb heti 3x mosok hajat. Gliss Kur termékeket használok, és elégedett vagyok velük, teljesen rendben van a hajam. Néha be szoktam színezni hajszínezővel. Ezzel semmit nem kell csinálni, szép fokozatosan kikopik, nem látszik lenövés.
2019. jan. 28. 21:21
 6/17 anonim ***** válasza:

Előszőr sampont rakokrá, utána egy keratinos vitaminos pakolást, várok picit *énekelek* és utána lemosom és sima pakolást rakokrá , és pár perc után lemosom...

Utána hajvégápoló, meg kifésülhető spré és be száritom, végén megint hajvég ápoló :D

Heti 2 x mosok hajat, már nem festem mert növesztem a hajam.

2019. jan. 28. 21:22
 7/17 anonim ***** válasza:
40%
ALTALABAN attol korpasodik a haj, hogy mosas utan nem szaritja meg valaki. Legalabb a tovet muszaj
2019. jan. 28. 21:24
 8/17 A kérdező kommentje:
Na igen ezt mar hallottam. En sose szoktam megszaritani...
2019. jan. 28. 21:29
 9/17 A kérdező kommentje:
De akkor innentol megszaritom, hatha:)
2019. jan. 28. 21:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

En azt olvastam, hogy nem szabad vizes hajjal lefekudni, mivel akkor erzekenyebb a haj es konyebben roncsolodik.

Hideg levegovel kell megszaritani(van ilyen a hajszaritokon, olyan hidegre gondolok:D)

Esetleg probald ki a head and shoulders sampont, nekem bevalt.😊

2019. jan. 28. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!