Lanyok! Mi a hajmosasi rutinotok?
Nekem nagyon nem jo a hajam, most sikerult beloni, hogy hogyan kell megmosni ugy, hogy normalis legyen.
Eloszor korpasodas elleni samponnal mosom meg. Ezutan balzsamot viszek fel ra. Utana pedig egy kicsit olajosabb samponnal mosom meg, igy puhabb lesz, lemossa a felesleges balzsamot.
Ezek utan megszaritom(ha nem teszem, nem azt a hatast erem el, este a torolkozoben 'osszegyurodik'), de elotte befujom egy ilyen toredezett hajra valo, hajerosito, spray-vel. Igy szaritom meg. Nekem most igy lett normalis, szep, fenyes es nem all oszzevissza, aminek szornyen orulok:D
Egyebkent nekem felul hamar zsirosodik a hajam, alul pedig szaraz. Aranylag dus, vastag szalu. Egyenes es hullamos kozott van es sok a babahajam, amik ossze-vissza allnak.
#2. voltam
Előszőr sampont rakokrá, utána egy keratinos vitaminos pakolást, várok picit *énekelek* és utána lemosom és sima pakolást rakokrá , és pár perc után lemosom...
Utána hajvégápoló, meg kifésülhető spré és be száritom, végén megint hajvég ápoló :D
Heti 2 x mosok hajat, már nem festem mert növesztem a hajam.
En azt olvastam, hogy nem szabad vizes hajjal lefekudni, mivel akkor erzekenyebb a haj es konyebben roncsolodik.
Hideg levegovel kell megszaritani(van ilyen a hajszaritokon, olyan hidegre gondolok:D)
Esetleg probald ki a head and shoulders sampont, nekem bevalt.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!