Lányok nektek mi a hajmosási rutinotok?
ugy ertem, hogy hanyszor raktok sampont, es utanna meg miket?
en 2x sampon, utanna balzsam es utanna pakolas :)
Hajmosás előtt általában fel szoktam rakni pár órára kókuszolajos, néha valamilyen más pakolást, (pl. mézes-fahéjas) vagy ha lusta vagyok, akkor mosás előtt fél órával almaecettel befújom. Hajmosásnál ha valami pakolásoztam előtte, akkor 2-szer samponozok, a balzsamot legtöbbször elhagyom, mert vékonyszálú a hajam, és alapjáraton is könnyen lelapul. :D
Aztán ha megszáradt a hajam, akkor kifésülöm, és a végeket bekenem valamilyen könnyű olajjal, majd befonom/kontyba rakom, és úgy alszom. :)
Egyszer sampon, aztán balzsam. Utána 1-2 órát "turbánban" a fejemen van a törölköző, majd megszárítom. Semmi mást nem használok rá, a fodrász szerint olyan tökéletes állapotban van a hajam, hogy nem is kellett most vágnia belőle (5 hónapja lett levágva)
Míg nagyon hosszú volt (fenékig érő) addig használtam rá kifésüléskönnyítőt is. De mostmár, hogy csak váll alá ér, nincs szülségem rá.
19L
Egyszer samponozok, majd pakolás. Teszek rá kifésülősprayt, a hosszára egyenesítőkrémet (másként száll és szétáll), a végekre hajvégápolót. Megszárítom és lazán összefogom.
Derékig ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!