Ki használ szódabikarbóna+almaecetes természetes hajmosási "receptet"?
Szia!
Anyukám mutatta nekem a receptet, mert nehezen találok jó sampont ami nem nehezítené el a hajam. Nem mellesleg károsítottam már szegényt eleget, és vissza szerettem volna venni ebből. Kipróbáltam... nem is tudom. Egy fecske ugyebár nem csinál nyarat. Ugyanarra képes, mint a sampon (tehát a zsírt például teljesen leszívja ) ilyen téren elégedett vagyok vele. Nekem az almaecetes öblítéssel akadt gondom, holott mindenhol ezt az öblítési módot olvasom. Nekem még sem vált be. A hajam egyáltalán nem lágy tapintású tőle és olyan fura az állaga főleg a töveknél...kicsit olyan,mintha zsíros lenne, de a nehéz értelemben. Reméltem választ kaphatok arra nálam miért van ez? Elég sokáig öblítem ki pedig a hajamból. Mindenesetre szerintem veszteni valód nincsen vele. Csak jobb lehet a hajad. Én a dm-ben szoktam venni sima sampont amiben nincsen tartósítószer, parfüm, se szilikon. Az is hatásos. Ki kell próbálni, neked hogyan reagál a hajad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!