Milyen természetes módszerekkel lehet a fogatmósni, tisztán tartani a fogakat? Vagy mivel müstak fogat régen az emberek, mielőtt még nem volt fogkrém?
A szódabikarbóna tényleg nem alkalmas fogmosásra. Inkább a Dentomin fogpor. Ez természetes anyagból készült. Nagyon sok éve azt használom és nagyon jók a fogaim. Nemrég voltam fogorvosnál szűrésen és megdicsérte a fogsoromat.
Bár én hosszabb ideig szoktam fogat mosni, mint az ajánlott és nem eszem kristálycukrot, sütiket, nem iszom cukros üdítőket. Valószínűleg ezen is múlik.
Amit keresel, az a növény egy fa - legalábbis én így tudom, de biztosan van gumó is.
Írd be a keresőbe, hogy fogkefe fa és úgy megtalálható.
Pl:
"Mi is a Siwak?
Siwak, más néven a Miswak, egy természetes fogkefe, a Salvadora Persica fa gyökeréből vagy ágából lett kialakítva, melyet már évezredek óta használnak száj- és fogápolásra.
A Siwak jól dokumentált történelemmel rendelkezik, főleg gyógyító tulajdonságairól ismert. Antibakteriális és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, megfékezi az ínygyulladást, akadályozza a fogínyvérzést, és tisztítja és fehéríti a fogakat.
Több laboratóriumi vizsgálat is kimutatta, hogy a Siwak természetes fogkefe legalább 10 olyan vegyi anyagot tartalmaz, mely pozitív hatással van fogai egészségére. Fluoridok, kalcium, kloridok, kén, nátrium karbonát, foszfor, C-vitamin, szalicilsav, szaponinok és flavonoidok.
Rendszeres rágásával s a Siwak fogkefe segítségével való tisztításával fogainak, azok fehérek s fényesek lesznek, ínye pedig egészségesebb lesz pár napon belül.
A Siwak természetesen megakadályozza a fogkő lerakódását. Elősegíti a nyáltermelődést, ezáltal szintén segíti jó emésztését.
Rendkívül hatékony fehérítő hatása ragyogóan eltávolítja a kávé vagy dohány okozta foltokat a fogakról, így azok hosszú távon simák maradnak.
Összehasonlítva műanyag fogkefével a természetes fogkefe finom szálakkal rendelkezik, ezért kíméletesebb a fogzománccal és a fogínnyel."
Forrás: siwak.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!