Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok/Nők! Nektek mi a napi...

Lányok/Nők! Nektek mi a napi (esti) arctísztító rutinotok? Miket használtok? Ha a pontos terméknevet nem is de legalább felviteli sorrendben írjátok már le a fajtát (pl. :tonik) Köszi, az értelmes válaszokat!

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Reggel házi szappannal átdörzsölöm az arcom, este avonból rendelt uborkás, teafás arclemosó és tonikkal. Heti kétszer reggel pedig szemcsés bőrradirral. Ez így használ is. 16/L
2014. aug. 25. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Reggel Garnier Pure Active tonikkal áttörlöm az arcom, majd bekenem Balea pigmentfoltokra való krémmel. Este Garnier Pure Active zselével lemosom, utána ugyanannak a krémnek az éjszakai változatát használom. Szintén ugyanebből a Garnier családból használom a radírt heti 1-2x.
2014. aug. 26. 14:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek! :)
2014. aug. 26. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

Reggel arcmosás teafa szappannal, ha kijött valami/seb van az arcomon akkor azt bekenem teafa olajjal.

Este ugyanezzel a szappannal lemosom az arcom, utána bekenem sudocremmel a problémás részeket.

Heti egyszer Neutrogenás bőrradír.

2014. aug. 26. 20:38
 5/11 anonim válasza:
31%
Reggel-este gránátalma szappannal mosom meg az arcom (180 forint Rossmannban) mert ez az egyetlen ami nem szárítja ki a bőröm de mégse marad zsíros. Utána Avonos arclemosó tonik. Radírozni kristálycukrot szoktam elkeverni pici testápolóval. A legolcsóbb és legjobb megoldás :)
2014. aug. 27. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Reggel, és este is teafás szappannal mosom az arcom. Ezután reggel sudocremet kenek fel, este pedig aloe vera gélt. Zsíros, pattanásos bőrre egész jól bevált. Előtte én is ilyen Garnier vacakokat használtam, meg egyéb drogériás cuccokat, azok semmire nem jók.
2014. aug. 27. 16:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, és pontosan mire is jó ez a tea a olaj?
2014. aug. 27. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Világos, vékony, tiszta bőröm van, szeplőkkel. Én többnyire csak szappanos vizet használok, illetve sminkletörlő kendőt. Néha neutrogénás bőrradír (zöld), ha nagyritkán kijön valami ragya, arra éjszakán át fogkrém, ami leszárítja.

A teafa olaj szárít, gombátlanít és fertőtlenít, azonban csúnyán marhat is ha érzékenyebb vagy. Nekem pl már sok.

Csak 100%os, bió változatot szabad arcra, körömgombára, korpára stb tenni, mert durva cucc amúgy is.

2014. aug. 31. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
31%

Én mannaszappant használok, és micellás vizet. Van, hogy csak szappant, van, hogy csak micellás vizet, néha mindkettőt. Heti max. kétszer használom a Nivea 3in1 cuccát, először radírozok vele, lemosom, majd fent hagyom pár percre pakolásnak.

Arckrémet akkor használok, mikor épp eszembe jut, tehát néha egy hét is kimarad, főleg ha nem hámlik az orrom, vagy nincs valami kimozdulós esemény. Van nappali és éjszakai krémem is, éjszakai krém helyett néha sheavajat használok, az is tökéletesen megfelel a célnak. Ja, és természetesen arctisztítás után krémezek. Tonik és sminklemosó egy ideje nincs a polcomon, a szappanommal és micellás vizemmel teljesen elégedett vagyok arctisztítás terén, és sminkeltávolítás terén is.

Néha kijön 1-2 pattanásom (hál'isten egyre kevesebb) arra fültisztító pálcikával teszek teafa olajat - az fertőtleníti és leszárítja, illetve sebre is lehet még tenni (bőr és körömgombát is lehet vele ecsetelni).

2014. aug. 31. 13:28
 10/11 anonim válasza:

Kombinált, pattanásokra hajlamos, kamasz bőröm van.

Reggel Oriflame-s Love Nature Teafaolajas Arclemosó Zselével tisztítok és Fabulon Tini Tonikkal tonizálok, ha úgy látom a bőröm igényli, akkor hidratálok Oriflame-s Love Nature aloe verás arckrémmel.

Este Avon-os 2% szalicilsaval arclemosó habbal tisztítok, szintén a Fabulon Tini Tonikkal tonizálok és vagy kókuszolajjal vagy Oriflame-s Love Nature teafaolajas arckrémmel hidratálok.

Hetente kétszer az esti tisztítás helyett radírozok a Balea Young 3in1 Gyümölcssavas Arcradírjával meg fogkefével, és hetente kétszer feldobok egy pakolást is hidratálás előtt, vagy Ilcsi Ichitolosat vagy Avon-os Planet Spa Holttengeri Ásványosat vagy akácmézet. Kialakult pattanásokat 100%-os teafaolajjal vagy az Avon-os 2% szalicilsavas pattanáskezelő zselével kezelem.

Nekem ez a rutin egészen bevált, kordában tudja tartani a pattanásaimat. 15/L

2014. aug. 31. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!