Lanyok! Mi a hajmosasi rutinotok?
3 naponta mosom, de van hogy kihúzom kicsit többre, kb heti kettő.
Hajmosás előtt beolajozom a végét argán meg mindenfélével, aztán pár órát rajta hagyom vagy egész éjszakára. Utána lemosom. Ritkán teszek a vizes hajamra balzsamot, mert sok idő még utána kimosni, de néha azt is.
Utána törölközővel kicsavarom, hagyom magától is száradni, majd teszek rá nem kimosós olajat, a hajtöveimre meg volume hővédőt fújok, és megszárítom hajszárítóval.
Nem festem.
Nálam elég körülményes :D
Először szűz kókuszolajat rakok fel pakolásként, ez legalább 4-5 órát van rajta. Utána hajmosás szilikonmentes samponnal. 2x samponozok, és nagyon alaposan kiöblítem az olajat. Ezután hajpakolást teszek fel (Garnier Hair food), ezt rajta hagyom kb. 20-15 percet. Utána ezt is alaposan lemosom. A hajamat finoman kinyomkodom, majd törülközőbe csavarva pihen kb 15 percet. Utána hideg levegővel szárítom, csak a töveit, hogy ne fázzon meg a fejem (nyáron egyáltalán nem szárítom). A többit hagyom megától megszáradni. Amikor már teljesen száraz, akkor fésülöm csak ki, és teszek a végére argánolajat.
Ezt hetente 1x csinálom meg.
Festem a hajam, vörösre, ezért elég gyakran kell festeni,mert ez a szín gyorsan kopik.
Mindennap megmosom és pakolok, majd fújókázom. Ennyi. Szőkére van festve.
Soha nem szárítom, nem volt még korpás.
Fenékig érő, nagyon sok hajam van.
Heti 1x mosom meg, víz, sampon, hajbalzsamot rajtahagyom egy kicsit, hogy beszívja aztán lemosom. A végén mindig hideg vízzel öblítem át a hajam alját. Minden alkalommal egy nagyon kevés ricinusolajat oszlatok el a hajvégeimen és hagyom magától megszáradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!