Nektek mi a hajápolási rutinotok lányok?
Barna haj, hullámos, nem vasalom.
Sampon (head&shoulders), balzsam (banános fructis hair food), gliss kur sprayt fújok rá ha nagyon száll, sajnos arra hajlamos, egyébként egészséges, csillogó, nem törik a vége.
3-4 naponta mosom, általában magától szárad, főleg így nyáron.
Hajlakkot, habot viszonylag ritkán használok rá, jól van vágva, így viszonylag keveset kell formáznom, jól áll magától is.
sampon, balzsam vagy pakolás utána (van, hogy elhagyom), argánolajos hajolaj és hajvégápoló még a vízes hajra. nyáron nem szárítom, ha megszáradt lefújom kifésülős spray-el és kész. hajvégápolót (kallos) máskor is használok, nem csak mosáskor és kifésülő spray-t is majdnem minden nap.
festett és színezett hajam van.
Barna hátközépig érő hajam van, vékony szálú és elég kevés. :( 22 vagyok.
Heti 3x mosok általában hajat, de van, hogy csak 2x. Kétszer mosom meg samponnal(van több samponom, váltogatom mert könnyen hozzászokik a hajam, vagy kénsampont használok), majd kb havi 2-3x használok rá hajpakolást(Kallos). Emellett ápolom hajvégápolóval (Aussie), havonta csak párszor szárítom, és csak rikán vasalom ki, ha megyek valami fontosabb eseményre. :)
Heti 1-szer mosok hajat, természetes világosszőke hajam van.
Hajmosás előtt egy fél órára serical latte/vagy placenta pakolást teszek fel, majd johnson babasamponnal mosom:D(a kifésülős,vagy a kamillás). Hajszárítás előtt tiszta argán olajat teszek a végekre.
Rengeteg hajápolót próbáltam,sokszor egy hajmosáskor kb 5-6 terméket is használtam. És mégis száraz, "pufi" volt a hajam. Egyedül ez a két termék vállt be, a hajam szép fényes,sima. Az argán olaj óta pedig nem törik a hajam,és meg tudtam növeszteni végre:))
Könnyen zsírosodó a hajam, már rengeteg sampont kipróbáltam az évek alatt, a legtovább Head 'n' Shoulders samponnal bírja mosás nélkül. Fructis Banana Hair Foodot (azt le kell cserélnem, a párom nem bírja az illatát) szoktam hetente egyszer felkenni, körülbelül egy órát marad a hajamon. Kéthetente aszkorbinsavas pakolást is készítek (2 ek sampon, 3 ek aszkorbinsav (gyógyszertári por), és egy fél citrom leve), mert a festett fekete hajamból rengeteg festéket kioldott, és nem károsodott a hajam, mint a szőkítéstől. Vasalni, szárítani nem szoktam, jelenleg a hátam közepéig ér. Ha mégis megyek valahová, és kivasalom, akkor a művelet után Aussie 3 Miracle Oilt teszek a végeire.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!