Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mi a hajápolási rutinot...

Nektek mi a hajápolási rutinotok lányok?

Figyelt kérdés
Hajszínt és kort írjatok:)

2019. júl. 8. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Barna haj, hullámos, nem vasalom.

Sampon (head&shoulders), balzsam (banános fructis hair food), gliss kur sprayt fújok rá ha nagyon száll, sajnos arra hajlamos, egyébként egészséges, csillogó, nem törik a vége.

3-4 naponta mosom, általában magától szárad, főleg így nyáron.

Hajlakkot, habot viszonylag ritkán használok rá, jól van vágva, így viszonylag keveset kell formáznom, jól áll magától is.

2019. júl. 8. 21:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Melyik gliss kur spray az?
2019. júl. 8. 23:17
 3/14 anonim ***** válasza:

sampon, balzsam vagy pakolás utána (van, hogy elhagyom), argánolajos hajolaj és hajvégápoló még a vízes hajra. nyáron nem szárítom, ha megszáradt lefújom kifésülős spray-el és kész. hajvégápolót (kallos) máskor is használok, nem csak mosáskor és kifésülő spray-t is majdnem minden nap.

festett és színezett hajam van.

2019. júl. 9. 17:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2019. júl. 10. 05:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Barna hátközépig érő hajam van, vékony szálú és elég kevés. :( 22 vagyok.

Heti 3x mosok általában hajat, de van, hogy csak 2x. Kétszer mosom meg samponnal(van több samponom, váltogatom mert könnyen hozzászokik a hajam, vagy kénsampont használok), majd kb havi 2-3x használok rá hajpakolást(Kallos). Emellett ápolom hajvégápolóval (Aussie), havonta csak párszor szárítom, és csak rikán vasalom ki, ha megyek valami fontosabb eseményre. :)

2019. júl. 12. 07:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz:)
2019. júl. 12. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
És neked mi a hajápolási rutinod? :)
2019. júl. 12. 11:42
 8/14 A kérdező kommentje:

Heti 1-szer mosok hajat, természetes világosszőke hajam van.

Hajmosás előtt egy fél órára serical latte/vagy placenta pakolást teszek fel, majd johnson babasamponnal mosom:D(a kifésülős,vagy a kamillás). Hajszárítás előtt tiszta argán olajat teszek a végekre.

Rengeteg hajápolót próbáltam,sokszor egy hajmosáskor kb 5-6 terméket is használtam. És mégis száraz, "pufi" volt a hajam. Egyedül ez a két termék vállt be, a hajam szép fényes,sima. Az argán olaj óta pedig nem törik a hajam,és meg tudtam növeszteni végre:))

2019. júl. 12. 18:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Könnyen zsírosodó a hajam, már rengeteg sampont kipróbáltam az évek alatt, a legtovább Head 'n' Shoulders samponnal bírja mosás nélkül. Fructis Banana Hair Foodot (azt le kell cserélnem, a párom nem bírja az illatát) szoktam hetente egyszer felkenni, körülbelül egy órát marad a hajamon. Kéthetente aszkorbinsavas pakolást is készítek (2 ek sampon, 3 ek aszkorbinsav (gyógyszertári por), és egy fél citrom leve), mert a festett fekete hajamból rengeteg festéket kioldott, és nem károsodott a hajam, mint a szőkítéstől. Vasalni, szárítani nem szoktam, jelenleg a hátam közepéig ér. Ha mégis megyek valahová, és kivasalom, akkor a művelet után Aussie 3 Miracle Oilt teszek a végeire.

25L

2019. júl. 18. 23:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi téged is felpontoztalak:)
2019. júl. 19. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!