Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek nem változott meg...

Szerintetek nem változott meg a DM minősége?

Figyelt kérdés
Először egy rúzsnál vettem sajnos már csak otthon észre, hogy tiszta karcos a kupakja, picit mintha tompább lett volna a rúzs hegye is, de mondom van ilyen, nem vehetnek mindent észre az eladók sem. Utána egy samponnál, ami évek óta bevált vettem észre, hogy töredezni kezdett tőle w hajam. Mondom oké, biztos váltani kell, a hajam összetétele is változhat, biztos mást igényel most, de tegnap vettem egy testápolót, ami szintén évek óta nagy kedvencem és gyártókat, márkákat direkt nem írok. Lehetséges lenne, hogy a Dm kezd picit lejjebb adni? Más nem vett észre hasonlót? Nagyon sajnálnám, mert szeretek odajárni, útba is esik.
2019. dec. 2. 16:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném még, hogy a testápoló kupakja fordítva volt rajta a tubuson.😅
2019. dec. 2. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Sajátmárkás termékeket vettél?
2019. dec. 2. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A DM nem tudom, de a Müllerben, Aldiban, Lidlben, a nyugat-európai piacra gyártott cuccok helyett, a keleti feliratú sząrok vannak és sokkal rosszabb a minőségük. Eddig azt vettem amire ráragasztották a magyar tájékoztatót. Ezekből már egyre kevesebb van. A Schauma samponjuk lett magyar-román-ukrán stb. feliratos, azóta még a szaga sem olyan, mint a nyugati piacra gyártottnak.

Az Aldinak volt az a finom háromszögletű előre csomagolt szendvicse.

Ma már az is egy ehetetlen føs lett.

A Lidl-ben volt az olasz Solevita 50% gyümölcslé. Már csak magyar moslék van helyette. Vagy az alma-banán üveges levük, dettó erre a sorsra jutott.

2019. dec. 2. 16:56
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 Nem, a rúzs az Loreal, sampon Pantene, krém meg Baba Intenzív testápoló.
2019. dec. 2. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A kelet-európába szánt termékek általában gyengébb minőségűek.

Legyen szó bármiről.

2019. dec. 2. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, Kelet Európába a szart viszik. Svájcban élek, ég és föld a különbség az itteni és az otthoni elvileg ugyanazon termékek között.
2019. dec. 2. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De akkor nem a DM minősége változott, hanem ezeké a márkáké.
2019. dec. 2. 19:56
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Igen, a DM minősége végülis nem változott, csak a termékeké, amik náluk kaphatóak. Lehetséges, hogy már máshonnan szállítanának nekik? Mert eddig semmi panaszom nem volt egyik termékkel sem. :/
2019. dec. 2. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd, ha a többi német drogériában, boltban is az általam említettek vannak, akkor a DM-ben is lehetséges.
2019. dec. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!