Terhesség alatt változott a körmötök és/vagy a hajatok minősége?
Nekem terhesen szebb volt a hajam és a körmöm. Szoptatás alatt viszont a hajam kicsit hullott, körmöm könnyebben tört.
Idővel visszaáll az eredeti rend, nekem olyan 1 év alatt. Ha neked mindig töredezett, akkor lehet ugyanúgy fog mint előtte, csak most terhesen jobban viselkednek a hormonjaid és ezért szebb. De hát mindenki más, lehet nálad másképp történik majd.
Sosem volt olyan jó minőségű és szép, könnyen kezelhető a hajam, mint a terhességem idején. Nem zsírosodott, nem hullott, dús volt, imádtam ... És azt hittem, ez már így is marad.
Aztán szinte napra pontosan, ahogy letelt a szülés utáni 6 hét, fokozatosan elkezdett visszaállni az eredeti állapotába: Megint moshattam egyre sűrűbben a zsírosodás miatt, elkezedett hullani. Most már újra naponta kell mosnom, és sosem áll úgy, ahogy szeretném ...
Nagyon várom, hogy megint terhes legyek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!