Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt változott a...

Terhesség alatt változott a körmötök és/vagy a hajatok minősége?

Figyelt kérdés
Olvastam dús hajkoronáról, ami a szülés után szép lassan kihullik és visszaáll az eredeti állapot. Nekem a körmöm lett olyan erős, mint fénykorában, igazán beillik műkörömnek is. Ez is el fog tűnni szülés után? Mármint persze, ha levágom, nyilván eltűnik! :) A kérdés lényege, hogy a szülés után úgy fog töredezni, mint a baba előtt?

2012. máj. 4. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a terhességem alatt dús lett a hajam és erősek a körmeim.Szülés után pont az ellenkezője.
2012. máj. 4. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem terhesen szebb volt a hajam és a körmöm. Szoptatás alatt viszont a hajam kicsit hullott, körmöm könnyebben tört.

Idővel visszaáll az eredeti rend, nekem olyan 1 év alatt. Ha neked mindig töredezett, akkor lehet ugyanúgy fog mint előtte, csak most terhesen jobban viselkednek a hormonjaid és ezért szebb. De hát mindenki más, lehet nálad másképp történik majd.

2012. máj. 4. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Elso terhessegem alatt nem eszleltem valtozast, viszon 3-4 honap mulva csomokban hullott a hajam, majd kb. 2-3 honap alatt visszallt az eredeti allapot. Masodik babamnal a hajhullassal egyutt a kormom is toredezik nagyon, pedig eredetileg nagyon erosek a kormeim. Szerintem vissza fog allni. Vagyis igen, valszleg a tied is toredezni fog sajnos ismet.
2012. máj. 4. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hullik a hajam,a körmeimen nem lett változás. Gondolom ha majd több vitamin marad meg és nem kell osztozkodni változni fog a helyzet! :) 36hkm
2012. máj. 4. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Sosem volt olyan jó minőségű és szép, könnyen kezelhető a hajam, mint a terhességem idején. Nem zsírosodott, nem hullott, dús volt, imádtam ... És azt hittem, ez már így is marad.

Aztán szinte napra pontosan, ahogy letelt a szülés utáni 6 hét, fokozatosan elkezdett visszaállni az eredeti állapotába: Megint moshattam egyre sűrűbben a zsírosodás miatt, elkezedett hullani. Most már újra naponta kell mosnom, és sosem áll úgy, ahogy szeretném ...

Nagyon várom, hogy megint terhes legyek :-)

2012. máj. 5. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a körmöm lett erősebb,illetve gyorsabban nővő inkább,mert eddig is megnőtt,de nem ilyen gyorsan.Hajam ugyanolyan,talán kevésbé hullik,de nem tudom.
2012. máj. 5. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!