Változott mostanában a Libero pelenka minősége?
Èn most voltam magyarországon 3 hetet és liberót használtunk, szuper jó volt. Huggiessal sem volt baj. Nálunk ezeket nem kapni csak pamperst.
De megfigyeltem hogy a babától is függ miböl folyik ki. Nekem még baleset DM-s pelenkával nem történt.
Szerintem igen. Legalábbis a 4-es méret
Eddig gumírozott volt a dereka, direkt ezért is vettük. Mostani már a 2. csomag aminek nem az :(
Utolsónak: az is lehet, hogy nekik már új volt raktáron, esetleg kérdezd meg, hogy mikor kapták.
Azért remélem, hogy vissza fog változni hamarosan a megapack minősége, mert azért annyival nem olcsóbb, amennyivel rosszabb. Amit én kifogtam, annak olyan gyenge volt a gumi is a combján, hogy elszakadt, és reggelre tiszta pisi volt szegény kisfiam. Noés a megapack csomagolása továbbra is ugyanúgy jelzi a gumis derekat, én nem értem, miért nem hívták vissza ezt a szériát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!