Henna jobb mint a hajfestek?
Igen,sokkal sokkal jobb,nem károsítja a hajad.
Sok helyen javasolják,hogy ha vegyi festékkel van festve a hajad,akkor várj 1-2 hónapot mielőtt nekikezdesz a hennázásnak ( ezt lehet talán "színeltávolító" c vitaminos pakolással rövidíteni),de én sem vártam addig,nem bírtam volna a lenövést. Nem lett semmi baja a hajamnak. Szerintem csinálj előtte próbatincset.
A henna nem a hajszál belsejébe "hatol be",hanem a külsején tapad meg,így kerülni kell a szilikonos termékek használatát,mert befolyásolhatják a színeredményt. (Én pl. a sima kék korpásodás elleni Schaumát használom,abban sincs szilikon)
A színeredmény függ attól,hogy most milyen a hajad, az eredeti hajszínedtől,meg persze hogy milyenre szeretnéd színezni. Ha van még kérdésed írj. :)
Attól függ,hogy milyen színt szeretnél elérni... Elég nagy választék van árnyalatok terén!
Én a müllerben szoktam venni (Sante,vagy Khadi márkák is jók)..
Ha sima vöröset szeretnél (100%hennát) akkor azt szerintem jobban megéri nagyobb kiszerelésben rendelni a netről... ha valami speciális árnyalat tetszik,azt is el tudod érni otthon más növényi porok hozzáadásával,de először szerintem vegyél olyat ami már össze van keverve,sokkal egyszerűbb! :)
Pl. csak vörös Sante-ból ennyi féle árnyalat van:
Persze a hajad színétől is függ az eredmény,de ha sötétszőke akkor nem lesz nagyon sötétebb,jó vörös is lehet (ha azt akarsz).. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!