Mit csináljak, ha nem tetszik a melír?
Befestettem a hajam egy középszöke hajfestékkel és hát, inkább barna lett, mint szöke.
Szóval elmentem a fodrászhoz , azzal, hogy szöke akarok lenni , megint.
De azt mondta, hogy vagy egy árnyalattal világosabbat tud csinálni csak , vagy melírozni.
A melírozást választottam, mert már szerettem volna valami szökét.
De ott még azthittem, hogy tetszik is, de ma rájöttem, hogy nem.
Undorító , kopott cigányasszonyos. Nagyon utálom.
Milyen festéket ajánlanátok, ami viszonylag szöke.Akár sötétszöke.Meddig várjak , hogy újra festjem?
Ebben a hónapban már 3X festeném be a hajam.Tudom, tönkre teszi...De ilyen fejjel nem akarok utcára menni.A világosbarna hajamban sárgás szöke csíkok vannak.A vége még jól is néz ki, de a a fejem tetején azok a vastag csíkok , borzasztó.
Életemben egyszer volt melírozva a hajam, - pont életem legelső hajfestési procedúrájánál.
Természetes, hamvas, telítetlen sötétbarna / szürkésfekete hajam van, akkoriban nagyon tetszett az ombre haj, és különben is már régóta szemeztem a szőke hajszínnel, így első körben ezt szerettem volna kipróbálni.
A fodrász azonnal lebeszélt róla, hiszen természetes hullámos hajam van, és azt mondta, hogy ennél a hajtípusnál nem javasolja az ombrét, mert letörne, nagyon durván tönkretenné, így rábeszélt a melírra.
Én vakon igent mondtam, de - bár ne tettem volna.
Valami förtelem volt. Egyáltalán nem lett ízléses, úgy néztem ki, mint egy életunt klimaxlady, óriási volt a kontraszt az eredeti hajszínem, és az új szerzemény, szó szerint a legundorítóbb “pis*sárga” színű tincsek között, amit valaha láttam.
Egy hétig se bírtam. Akkor még gimis voltam, egész nap sapkában jártam, nehogy bárki észlelje azt a borzalmat, amit a fejem tetején hordtam.
Visszamentem fodrászhoz. Két opció volt: vagy vissza festi az egészet sötétbarnára, vagy az egészet kiszőkíti. Én - talán meglepő felindulásból - az utóbbit választottam, és életem legjobb döntése volt. Azóta, már 4 éve ilyen a hajam, tökéletes választás lett.
Szerintem ne kísérletezz egyedül otthon. Menj el egy másik fodrászhoz, és tőle kérj tanácsot. Az előző elég béna lehetett, ha azt mondta, hogy “csak egy árnyalattal tud világosabbat csinálni”. Ez képtelenség... inkább bénaság. Biztos, hogy lehetne világosabbat, de akkor intenzíven ápolni, hidratálni kell, hogy ne törjön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!