A legmegfelelőbb vörös hajfestéket keresem, melyik lenne a legjobb?
Több mint egy éve festem rézvörösre a hajam, (alap hajszínem sötét barna)
Ilyesmi volt az átlag színe ha épp nem variáltam: [link]
viszont elég változatosan, most valami ilyesmit szeretnék elérni:
Itt van annak a sok festéknek a listája, amit kipróbáltam:
1. L'Oreal paris 74 mango 2. henna, de csak valami előre kikevert, abban a hitben, hogy henna. 3.egyszer behajszínezőztem Schwarzkopf live erősen pirosas vörös élénk hajfestékével
4. Garnier olia rézvörös hajfestékével,
5. tiszta por henna
6. Nemrég elkezdtem unni a színét valamint a henna nem fogta be jól a lenövéseket, ezért átfestettem élénk, pirosas vörösre, ami nagy hiba volt, Syoss hajfestékkel, csak hogy a szinte piros helyett sötét, lilás vörös lett a hajam:
7. L'Oreal casting creme gloss karamellás árnyalatú, világosbarnának is elmenő világos vöröses árnyalattal, amire ennyire kitudtam javítani:
Most seszíne van, se sötét vörös, se világos és fakó.
Átlagos fényben ilyen:
Mit tehetnék érte? Ha áttérek szilikonmentes samponra, az jót tenne neki? Mit vegyek figyelembe festék választáskor? És mikor merjem átfestenj újra, ha október közepén festettem? Milyen hajfestéket ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!