Mennyi időnek kell eltelnie két szőkítés között? A második szőkítést hány százalékos oxival lehet leszívni? Milyen hajfestéket ajánlotok?
Figyu. Én eredetileg "szőkés" lennék. Gyerekként az is voltam, hamvas, tejfehér szőke.
Azután, ahogy sötétedett a hajam megjelent benne a vörös.
Azóta sem lehet hamvas árnyalatot elérni. (őszülés miatt festem)
Az összes szőke festésem, csak "frissen" hamvas. Egy-két mosás és előjön a vörös. De még egy tisztességes világos vagy középbarna sem tudok lenni, mert kiüt a vörösség. A szemöldököm is így reagál, azt is festem.
A fodrászom elmondta, ez azért van, mert a vörös pigmentek vannak túlnyomó többségben a hajamban.
Így én már beletörődtem, hogy mindig ott lesz a vörös árnyalat a hajamban.
Ami egyébként előnyösebb is a színeimhez, mert kék a szemem és télen sápadt a bőröm.
Na, a lényeg, hogy azért eresztettem ilyen bő lére, mert lehet a te hajad is ilyen és max. szétégeted, tönkreteszed a próbálkozásokkal, de hamvas tartósan sosem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!