Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ettől eltűnhetett a narancsbőröm?

Ettől eltűnhetett a narancsbőröm?

Figyelt kérdés

Volt egy kis narancsbőröm a fenekemen, aztán elmentem nyaralni, irdatlan meleg volt, es ezert sokat úsztam a tengerben és a szálláson is hideg zuhanyokat vettem inkább.. Ettől a meleg-hideg váltakozástól és az úszástól eltűnhetett a narancsbőr? Ráadásul mintha úgy általában szebb és egészségesebb lenne a hajam és a bőröm.

Ha emiatt, akkor minden nap trópusi körülményeket fogok teremteni a fürdőszobámban...:D

2010. júl. 19. 10:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, bár olyanról még nem hallottam, hogy valakinek ilyen gyorsan eltűnt a narancsbőre, bár ahogy írtad, nem volt nagymértékű.

A mozgás és a hideg-meleg zuhany köztudottan jó a narancsbőr ellen, szóval tartsd meg ezt a szokást, hogy ne is térjen vissza a narancsbőr. :) De persze azért figyelj a táplálkozásra, és a folyadékbevitelre is.

2010. júl. 22. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!