Ettől eltűnhetett a narancsbőröm?
Volt egy kis narancsbőröm a fenekemen, aztán elmentem nyaralni, irdatlan meleg volt, es ezert sokat úsztam a tengerben és a szálláson is hideg zuhanyokat vettem inkább.. Ettől a meleg-hideg váltakozástól és az úszástól eltűnhetett a narancsbőr? Ráadásul mintha úgy általában szebb és egészségesebb lenne a hajam és a bőröm.
Ha emiatt, akkor minden nap trópusi körülményeket fogok teremteni a fürdőszobámban...:D
Igen, lehetséges, bár olyanról még nem hallottam, hogy valakinek ilyen gyorsan eltűnt a narancsbőre, bár ahogy írtad, nem volt nagymértékű.
A mozgás és a hideg-meleg zuhany köztudottan jó a narancsbőr ellen, szóval tartsd meg ezt a szokást, hogy ne is térjen vissza a narancsbőr. :) De persze azért figyelj a táplálkozásra, és a folyadékbevitelre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!