Mit tudok tenni a pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon pattanásos az arcom. Már kezd rosszabbodni a helyzet, mert elkezdett a nyakamon és a hátamon is megjelenni. Kb 16 éves koromban kezdődött és mai napig tart. Voltam régebben bőrgyógyásznál aki csak krémet írt fel, ami egy darabig hatott is egy kicsit, de sosem tüntette el teljesen. Semmilyen krém vagy arctonik nem segít. Egy időre szépen letisztult a hátam, csak sötétebb foltok maradtak az előző pattanások helyén, aminek örültem, hogy végre legalább ott elmúltak, de mostanra már megint rosszabbodik a helyzet, az arcomról nem is beszélve. Rosszul érzem magam miatta és nagyon tudnak fájni
20/L
2019. nov. 13. 10:52
2/7 anonim válasza:
Hormon vizsgálat se ártott volna. Allergiateszt?
4/7 A kérdező kommentje:
A bőrgyógyászok letudtak annyival, hogy rám néztek és felírtak krémeket. Sokba került a magánorvosnál az, hogy csak megnézett.
2019. nov. 13. 13:06
5/7 anonim válasza:
Télen mindig rosszabb a helyzet, ez természetes. Ahogy írták, kozmetikus rendszeresen, ha nem múlik el egy-két éven belül, akkor komolyabb utána járás, vizsgálatok.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2019. nov. 13. 14:27
7/7 anonim válasza:
nekem, konkrétan csak nyakamon katasztrófális a helyzet, ugyanúgy a bőrgyógyász kuka, szerintem valamilyen ételre reagál így a szevezetünk amit naponta beviszünk és nem is tudjuk mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!