Nektek mi vált be pattanások ellen?
Tinikorban teljesen természetes, hogy pattanásos vagy. Tengnek benned a hormonok.
Esetleg próbáld ki, hogy kamilla teával borogatod. Az meg fogja nyugtatni a begyulladt pattanásokat.
Hát ez attól függ mennyire súlyos a helyzet... van akinek ilyen drogériás kencék is segítenek, bár nekem meggyőződésem hogy azoknak maguktól is elmúlt volna, mert bizonyos krémek egyáltalán nem használnak.
Mások többet ártanak: pp fabulon tini tonik... borzaszto
Ha súlyosabb az aknéd (mint pl nekem is) akkor erdemesebb elmenni kozmetikushoz, es borgyogyaszhoz.
En bordokinal nem voltam még, de lassan eljutok odáig hogy muszáj...
Viszont ha magadnak akarod valahogy kezelni akkor szerintem érdemes minőségi cuccokat venni rá. Ha nincs pénzed akkor inkább ne hasznàlj semmit, minthogy házi praktikákkal, fogkrémmel meg szappannal kenegesd mert ezek csak ártanak.
Ami nekem bevált: akneroxid gél. Patikában lehet venni vény nélkül, kb 2000 ft
+Kémiai hámlasztás kozmetikusnal
Ami nem jó rá: alkohol, teafaolaj, indokolatlan kapargatás retkes kézzel, szappan, tinitonik és hasonló öccá forintos szerek, fogkrém, ráolvasás, cink szedése és reménykedés hogy magától elmúlik. Na ezek nem használnak.
És tényleg végső esetben bőrgyógyász, én is ott fogok kikötni.
Nekem a szodabikarbona. Vizben elkevered, fel arcra estere.
Ha nagyon durva akkor menj borgyogyaszhoz, ad a vitaminos kenocsot, csodakra kepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!