Mit lehet tenni pattanások ellen? És mit lehet tenni az utánuk maradó piros/lilam foltok ellen?
Tudtok valami jó házi módszert?
Már mindent kipróbáltam, paradicsommal, citrommal kentem, de attól csak kirepedezett az arcom(az állam két széle).
De a homlokomon is van, meg az orrom alatt, a szemem alatt is nagyon száraz lett.
Mit lehet tenni?
Mitől vannak pattanásaid? Egészségesen, vitamindúsan étkezel? Meg van a napi minimum 2 liter folyadék beviteled? Van-e valami allergiád? Mennyire élsz stresszes életet?
Tippek: kamilla és körömvirág teás borogatás, neogranormon kenőcs, garnier 3in1, fogkrém
Kb 3 hete sok csokit zabáltam be, attól sok patti kijött de azóta nagyon egészségesen élek, minden rendben van.
Enyhültek is a pattik, de most megint itt vannak
Tinikorban és menstruáció előtt is sok pattanás jön ki.
Ne egyél semmilyen édességet. Mennyi vizet iszol egy nap?
És még azt szeretném megkérdezni, hogy a szemem alatt miért van kb. 3 cm-el egy piros csík.
Fekete szappannal mosom az arcom minden nap, a bőrgyógyász Zyneritet írt fel amit ritkán használok, és most voltam bárányhimlős, nem tudom ez számít-e?
Bőrgyógyász. Nekem csak Ő segített. Kozmetikus is nyomkodja, és van ahol ugyanúgy heg maradt. Elmentem bőrgyógyászhoz elején felírt egy krémet kicsit segített, visszamentem és mondta mit tudok tenni. Adott egy nagyon erős gyógyszert amitől kiszáradt a bőröm, azután váltottunk és egy másik gyógyszert szedek, amitől semmi problémám nincs.
Muszáj volt,mert nagyon csúnya cisztás pattanásaim voltak, és semmi sem segített. A legkárosabb dolog amit teszek magammal, h ízesített ásványvizet iszok. Meg olajban sütöm a csirkehúst.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!