Hogy fogadjam el, hogy teljesen tönkrement a bőröm?
Figyelt kérdés
Acnes es teljesen kiszáradt, úgy nézek ki mint egy drogos, fiatalon, semennyi víz nincs már az arxcomban, az acne meg a hegek miatt teljesen beesett. És soha nem lesz a régi. A ráncok (hegek) csak azért nem látszanak sokkal jobban, mert mindenhol kiszáradtam. Élni nem lehet ilyen fejjel mint nekem van, a bőrgyógyászok semmit nem segítenek.2019. okt. 22. 21:44
1/7 anonim 

válasza:

Keresd fel a szakmában a legjobb bőrgyógyászt, fog tudni segíteni. A 99%-uk semmit nem ér, nagyon rosszak. Utána kell járni! Sote bőrklinika? Ott rezidensek vannak, de sokszor jobbak, mint az őskövületek.
2/7 A kérdező kommentje:
Én voltam már olyannal is akit a legjobbra értékelnek a neten, semmit nem segített. Az egésznek annyi a lényege, hogy az acnes vagy szebborheas vagy milyen foltok nem engedik hogy új bőr kerüljin a felszinre és folyamatosan elveknyul, ahogy veszti el a vízet. Mindenhol máshol rendben van pedig a bőröm, nem korán oregedtem. De már ugy nezek ki tenyleg mint egy drogos. Nézegettem már mindenfele kezelést, de nem meggyozo egyik sem, meg a lezer sem.
2019. okt. 22. 22:26
3/7 anonim 

válasza:

Hormonproblémád nincs? Vérkép kellene.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs 3-as stressz viszont van bőven, talán a vesem mondta még fel a szolgálatot. Egy kerekarcu ember lennék, de most úgy bevan melyedve az arcom mint ha nem is tudok hasonlatot, nem láttam ilyet neten sem. Egy átlag embernek a mosoly vonal mellet vagy hogy hívják elkezd kerekedni az arca, nekem viszont mélyül. Hizhatnek de csak annyit érnék el vele, hogy úgy néznék ki mint Marlon Brando a Keresztapaban.
2019. okt. 22. 23:07
5/7 anonim 

válasza:

Ez most eleg hulye otlet, de nem probalkoztal hamosito kremekkel? Pl sima mezei bepanthen. Egy hetnel tovabb nem erdemes egy-egy alkalommal hasznalni, viszont segithet uj hamreteget kepezni. Utana meg par hetig csak hidratalni kene. Bar nem tudom a zsiros allaga mennyire lenne jo az akneknak :( Nekem ekcemat tett helyre, ami folyanatosan hamlott.
6/7 anonim 

válasza:

Hámlasztás? Akár orvosi is.
De vannak otthonra is jó hámlasztók, krémmánia oldalon írnak is róluk véleményt.
7/7 A kérdező kommentje:
Milyen hamlasztás a legjobb?
2019. okt. 23. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!