Gáz van. Azt hiszem teljesen tönkrement a hajam, mit csináljak?
Világos Hamvasszőke vagyok,eredetileg viszont barna hajú. Már 5 éve szőke vagyok,nem is volt semmi probléma,de nyáron egy félresikerült színezés következtében lila lett a hajam. Na most lila nem akartam maradni,ezért fél év után mikor még mindig ott volt a hajamon,le kellett szivatni,fodrász csinálta 1 hónapja. Azóta viszont egy rémálom a hajam,már a lila is betett neki.
Igazából a haj végén nincs gond,a felső rész ami szörnyű. Szálkás,erősen töredezett száraz,undorító. Teljesen el van halva..
Levágni nem lehet mert csak 1 centi egészséges rész van a frufrumnál. Lenöveszteni se tudom,mert el van halva a vége.
Az se megoldás hogy nem festem a hajam,mert szőke vagyok ezért a lenövés hamar látszik..:((
Már azon gondolkozok befestem barnára hajam,de attól még nem lesz egészséges a hajam igaz? Most nem megoldás hogy barna leszek,attól még ott marad az elhalt rész?
Mégis mit csináljak ? Gyűlölöm a hajam,már a színét is,hisz nem hamvasíthatom mert szürkére fogja be mivel el van halva.
Segítsetek légyszi,nagyon kétségbe vagyok esve.
És erre nincs semmi kence-fice,használok hajolajat,olajos sampont,balzsamot,hajpakolást mindent!!
Ilyenkor mit lehet csinálni ha fent van tönkremenve a hajam? Már nyár eleje óta ilyen..
hát igen ez volt velem egyszer szép hosszú hajamat nyakig érőre kellett levágatni,de jól állt csak hosszú haj mániás vagyok:) És az a baj hogy nem is a hossza a gáz hanem a frufru..Ugye ez a gond azt hiába vágatnám le azt a rész akkor kb lenne 1 centi xd
Akkor ha befestem sötétebbre visszaszőkülhetek még ugye? Ha majd egészséges lesz? Tényleg ez az én hajszínem amúgy a szőke.. Mert apám hajszínét örököltem a barnát,de anyum külső jegyeit ami a szőke hajhoz áll jól amúgy.
21 éves leszek amúgy.
ilyesmi hajam volt mikor nagyon tönkrement csak a vége úgy nyak alá ért:
De hát igen,hiába vágatnám le a hajvégem ha a frufrum égett el teljesen a festéstől. Mert ugye hiába tartottam be a tőfestést mindig,frufrura azért ment akaratlanul sokszor,plusz az minidg hamarabb tönkrement:S
És igen ez a gond hogy már nem él a hajam.
ez nagyszerű köszönöm:)) úristen de félek a barnától,na mindegy:)) valahogy majd megszokom,csak kár hogy nem áll jól..
Már csak azt nem tudom hogy világos aranybarna vagy mahagónira fessem?:) Melyiket könnyebb utána kiszőkíteni?
rendben:) Csak nagyon izgulok,gyerek fejjel voltam utoljára barna:))
Szőke le fogja dobni amúgy nem? Szóval először 2x kell majd befestenem?
nahh felhívtam egy mesterfodrászt,elpanaszoltam neki a nyavajáimat,azt mondta a felül elhalt részeken már nincsenek pigmentjeim tehát nem szabad festeni. Meg hogy ha befestném akkor 1 hajmosás után le is dobná a barnát a hajamról.
Azt mondta színező pigmentes hajfestést kell alkalmazni ami ápolja is majd a hajamat,meg pigmentet is ad majd hozzá,alul ahol meg úgymond egészséges ott lehet festeni.
Hát látszik érti a dolgát,szombaton fél 10-re megyek hozzá bebarnulni,meg rendberakja a hajamat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!