Mohawk haj - bevállaljam?
Nagyon régi, szinte kiskori álmom, hogy ilyen hajam legyen.
A szüleim nem engedik, mert szerintük egy lánynak nem illik az oldalt felnyírt haj. A stílusom így is kiakasztja őket :D
Ha le is vágatom, nem tudják visszacsinálni, hiába üvöltenek le, vagy sértődnek meg :D
Elhatároztam már 2 hete, hogy ilyen hajam lesz, de még mielőtt belemegyek, kikérem mások véleményét is.
16/l
szerintem ronda, akár fiú akár lány hordja így a haját
de ez az én véleményem
Hú, de rég írtam már ezt ki ide :D
Igen, végül bevállaltam, egyszer csak úgy mentem haza a fodrásztól, hogy 2 oldalt 1mm-es hajam volt. Amikor anyám meglátta majdnem lefordult a székről :D Csak annyit mondott hogy "Jól elrondítod magad kislányom"
A haj ami középen meg volt hagyva eleinte hosszú volt, aztán levágtam nagyon rövidre, ami most így 20 éves szemmel nézve tényleg
eléggé extrém és ízléstelen volt... Néha tettem bele szines (kék, türkiz, szürke, szőke vagy zöld) tincseket.
Azóta sikerült megnöveszteni,hátam közepéig érő hajam van, és van benne kék melír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!