Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zselés műkörömépítés, bevállal...

Zselés műkörömépítés, bevállaljam?

Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy körmössel csináltatok zselés műkörmöt. Viszont ha megunom, akkor a körmös sehogy nem tudja azt leszedni, csak lenöveszteni lehet? És amíg nő le, addig hogy tud szépen is kinézni közben, ha nem töltetem újra? Egy ideig újratöltetném, de attól meg azért tartok, mert nem igazán értem, hogy ha újra töli nekem, akkor ugye azért végig is megy az ecsettel az egész felületen, s egy idő után már baromi nagy c alakot ölt a köröm, ami nekem nagyon visszataszító. Vagy ezt hogy lehet elkerülni?
2019. jún. 18. 13:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem úgy van hogy egyszer megcsinálják aztán mindig csak töltik. Nekem max egyszer szokta tölteni de általában új szettet kapok. Ha tölti is akkor is lereszeli úgy hogy nem lesz puklis.
2019. jún. 18. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem 6 évesen inkább ne csináltass műkörmöt. Akkor főleg nem ha ennyi eszed van... Szerintem inkább fesd ki aztán ha megunod akkor rágd le a lakkot. Az még úgy jobban illene hozzád.

Egyébként remélem hogy ez csak troll.

2019. jún. 18. 17:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi első a választ!

Második, mert te úgy születtél, hogy kened-vágod az egészet, soha senki nem magyarázott vagy mutatott meg neked semmit! Sőt, ha valamit még elsőre akarsz kipróbálni, azt is eleve tudod, hogy kell, nincs, amit bárkinek be kell mutatnia! Sajna nem mindenki ilyen mindentudó! ;)

2019. jún. 18. 18:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Első, és amikor már nem tölti többet, hogy szabadulsz meg tőle? Vagy mit csinálsz/csináltatsz?
2019. jún. 18. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Ha már nem szeretnéd, vissza kell menned a körmöshöz, és szakszerűen leszedi neked.

Otthon semmiképpen ne állj neki feszegetni vagy ilyesmi, mert kárt tehetsz a sajátodban :)

2019. jún. 18. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Én szedtem már le otthon de több napig szenvedtem vele és szét csesztem a körmöm. Inkább le kell szedetni a körmössel. 1es
2019. jún. 18. 19:11
 7/13 anonim válasza:
31%
Kettes Az óvodában szoktak ilyen stílusban kioktatni valakit.... segìtek, nem az óvónők :D
2019. jún. 18. 19:30
 8/13 A kérdező kommentje:

"Haggyad" már :DDD

Egyébként nem próbálkoznék otthon leszedni, de jó tudni, hogy a körmös le tudja szedni normálisan.

2019. jún. 18. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

A töltès nem azt jelenti, hogy mindig újabb és újabb réteget ken rá!

Első alkalommal elmész, megépíti neked, szép 3-5 hétig, majd ha lenőtt annyira, hogy már nem szép, vissza mész “töltetni”. Ami csak egy kifejezés és nem szó szoros értelemben azt jelenti, amit. Ilyenkor a körmös teljesen vissza reszeli géppel (a köröm vastag felüleletét) az alapig, a legalsó rétegig. Ilyenkor lehet a formán is változtatni, ha a köröm hossza engedi. És gyakorlatilag egy teljesen új körmöt készít. Nem lesz vastagabb! Ha pedig nem szeretnél új körmöt, meguntad, leszedetnéd, akkor is csak és kizárólag a körmössel szabad leszedetni, mert nagyon nagy sérüléseket okozhatsz magadnak, ha neki állsz otthon lefeszegetni.

2019. jún. 18. 21:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a részleteket! Isten ments, hogy én akarjam leszedni.
2019. jún. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!