Szerintetek egy 2000 fős faluban, kisvárostól 5 percre menne egy kozmetikai üzlet, pedikűr-manikűr-műkörömépítés, hennafestés, profi sminkkészítés tevékenységi körrel?
bocsi,de sztem nem..
ma egy közepes-nagyvárosban is visszafogják magukat az emberek az olyan luxust tekintve mint pl.fodrász,műkörmös,kozmetikus...henna meg aztán tényleg felesleges..
nem gondolom,h.egy faluban ez jobb lenne..
én NEM javaslom-
milyen pl.az korösszetétele a falunak?gondolom sok az idős..vagy fiatal van több?
a közeli kisváros kb.milyen helyzetű?nagyon elmaradott,fejlődő??..Munkahelyek vannak?ugyanis ez generálja a keresletet mindenre.
az ország mely részéről van szó?..ez se minden h.pl.nyugati határmenti térség,pl.Győr közelében..vagy pl.BAZ megye...
Szia! Sok betelepült fiatal család van, régi házakat megvették, átépítették. Győr-Moson-Sopron megyében van a falu, van egy panzió is, ott szórólap elhelyezési lehetőség. A kisvárosban sok a fiatal, de nem éppen sok a munkalehetőség:(
Én kereskedelemben dolgoztam nappalos-éjjeles beosztásban, de babám lett, és nem szeretnék már éjjelezni. Jó, ez nem ide tartozik, de a teljes képhez kell. Szóval most szeretném magam átképezni.
Jók a hirdetési lehetőségek, az is számít.
Saját weboldalt is tervezek, főleg a profi smink miatt. Esküvői, alkalmi, ballagási sminkek, komplett esküvői csomagokkal, akár házhoz is mennék. Itt a környéken ez hiányterület.
Menne az üzlet annyira, mintha 65.000 ft-ért egy boltban dolgoznék?
nah így már lehet h.más a helyzet.
GYMS megye ilyen szempontból optimális...ha nincs konkurencia és tudsz olyat nyújtani ami különleges akkor sikerülhet..
most ezek a fiatal családok hova járnak?mert ugye ha van már egy bevált helyük..lehet h.nehezebb őket elcsábítani..de ez se 100%.ha elég jó vagy és olcsó,átpártolhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!