Zselés műkörömépítés, bevállaljam?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy körmössel csináltatok zselés műkörmöt. Viszont ha megunom, akkor a körmös sehogy nem tudja azt leszedni, csak lenöveszteni lehet? És amíg nő le, addig hogy tud szépen is kinézni közben, ha nem töltetem újra? Egy ideig újratöltetném, de attól meg azért tartok, mert nem igazán értem, hogy ha újra töli nekem, akkor ugye azért végig is megy az ecsettel az egész felületen, s egy idő után már baromi nagy c alakot ölt a köröm, ami nekem nagyon visszataszító. Vagy ezt hogy lehet elkerülni?2019. jún. 18. 13:14
11/13 anonim válasza:
#7+kérdező
Pontosan. Én csak a ti szinteteken próbáltam kifejezni magam. :D
Egyébként ha van egy minimális logikája az embernek akkor nem kérdez rá ilyen nyilvánvaló dolgokra, nem kell ehez agysebésznek lenni..
És ne féljetek, nem fáj gondolkodni, néha kipróbálhatnátok! ;)
12/13 A kérdező kommentje:
LOL
2019. jún. 20. 21:47
13/13 anonim válasza:
11-es válaszoló mekkora bunkó vagy! Nem mindenki születik bele a körmös székbe a kérdező pedig szerintem teljesen normális volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!