Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kemoterápia befejezése után...

A kemoterápia befejezése után hány hónappal lehet hajat festeni?

Figyelt kérdés
Kemoterápiát kaptam, a hajam kihullott.Kb 3 hónapja nő újra, a kezelés 6 hete fejeződött be.Sajnos nagyon őszülök,és ez rövid hajnál nagyon feltűnő.Ez a rövid haj eleve elég frusztráló számomra,szeretném legalább befesteni.Az orvosom szabadságon van,de hátha van itt valaki hasonló cipőben.39/N
2010. júl. 15. 16:22
1 2
 11/12 AlexKarcag válasza:
nekem kemo elött nagyonjo sötétbarna egyenes hajam volt mostmeg undorito világosbanra és pocsék göndör a suliban csesztetnekmiatta egész nap én meg már szétvertem ithon a házat meg magamat is.. készültem hogy jaj milyen jo lesz viszanö a hajam meg minden.. erre mégnagyobbat csalodtam.... soha életemben nem fogom megszokni már majdnem leütöttem egyik haveromat mert azis beszolt
2016. jan. 31. 19:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia kérdező, hogy vagy azóta?

Sajnos én is kemora járok, pedig csak 32 vagyok. :/

2017. febr. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!