A kemoterápia befejezése után hány hónappal lehet hajat festeni?
Szia!
Ne haragudj,a kérdésedre a választ nem tudom, csak azért írok, hogy sok kitartást kívánok Neked,és mielőbb gyógyulj meg!
Véleményem szerint vagy színezőt használj a hajadra, vagy ammóniamentes festéket. Az nem gyengíti a hajat.
Fesd be nyugodtan és jó egészséget kívánok Neked!
Köszönöm.:)
Tudom,h sokaknak eszébe juthat,h örüljek inkább annak,h életben maradtam,mit foglalkozom a hajammal,de előre nem is sejtettem,h ez ennyire zavarni fog.Világ életemben hosszú hajam volt,nagyon nem érzem jól magam ezzel a 2 centis hajjal.:(
Szia!
Igen, én is kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok számodra!
Na de a kérdésre: amit egész biztosan használhatsz, az a henna hajszínező. A fekete nem, de a barna illetve a vöröses csakis természetes anyagokat tartalmaz, olyan másfél hónap után kezd kikopni. Tudsz venni a Cserépváros üzletekben (pl. Westend, csömöri Auchan), vagy a netről is rendelhetsz.
Köszönöm.
A henna az ősz hajat is befogja?
Szerintem nem biztos, hogy be kéne festetni, de ha mégis, akkor miért nem nézed meg mondjuk a Jane Fonda haját, vagy a Kyle Minoge-t. Olyan marha jó rövid frizurájuk van, én biztos olyat csináltatok, ha ennyi idős leszek.Belinkeltem.Szerintem ilyen frizura gy új élet kezdete.Menj egy másik fodrászhoz, ne félj!!Hajrá és sok sikert!!!
Te jójásog ég!
Túlélte/d a kemoterápiát és máris újabb méreganyagért nyúl/sz???? Megáll az eszem!
Én azt gondoltam ha vki egy súlyos daganatos betegségen esik túl átértékeli az egész addig életét, más lesz a fontos.. Pl. a legtöbb beteg aki kényszerűen a daganat ellen való küzdelem során megváltoztatja egész gondolkodását, az nem akar többé másoknak megfelelni, és nem mérvadó már számára az, h. ki-mit szól! A problémája/d abból áll, nem akarja megélni, h. az ősz haja miatt másoknak ellenérzése legyen, ergo számít Neked/Önnek más véleménye.
Tudod/Tudja mit? Ha már meggyógyult a betegségből nagy ívben tegyen/tegyél rá ki-mit szól, milyen normákat ültett bele agyunkba a társadalom, az őszülés a legeslegtermészetesebb folyamat az életünkben, ez ellen nem lehet harcolni aki ezt teszi, a természet ellen vét, s úgysem fog győzni! Nem ezekhez a mérgező vegyszerekhez kellene folyamodni, hanem elfogadni magát úgy ahogy van, egész biztos, h. ön/Te így vagy gyönyörű! Kérem elgondolkodni ezen!
U.i.: Tudom, h. ez régi bejegyzés, de bízom benne megtalálja Önt/Téged... És azóta gondolom sajnos már pár doboz festéket elhasznált :(
Egy segítőszándékú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!