15 hónappal a szoptatás befejezése után, még mindig jön tej nyomásra a mellemből!?
Figyelt kérdés
Menzeszem se állt be még mindig azóta, igen rendszertelen! Nem tudom, hogy a kevés tej, összefügésben lehet-e ezzel? Gyógyszert nem szedek! Volt más is így?2011. okt. 5. 13:37
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanez a problémám,éppen a napokban írtam itt egy kérdést ezzel kapcsolatban!Hormonszinted nézték már?
Általában a prolaktin szinttel van összefüggésbe,de az nekem teljesen rendben volt!A doki cypromix tabbletát írt fel,azt mondta ettől rendbe jön!Pár napja szedem,várom a hatását:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem néztek semmilyen színtemet, egyszer fog.gátlót írt már emiatt, csak nem szedtem be.. De most újra el kell mennem látom mert nem jön helyre így..:(
2011. okt. 5. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!