A szoptatás befejezése után, mennyi idő múlva menstruáltatok először?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 10:30
1/11 anonim válasza:
a szülés után három hónappal már menstruáltam. A szoptatást csak két évre rá hagytam abba.
Csak a nagykönyv szerint nem menstruál a nő a szoptatás ideje alatt. A valóságban a kettő simán együtt jár.
2/11 anonim válasza:
Majdnem 2,5 éve szoptatok és több mint 2 éve menstruálok, rendszeresen havonta
3/11 anonim válasza:
Akkor én szerencsés vagyok: 1 éve szoptatok és nem jött még meg :)
4/11 anonim válasza:
Én is mázlista voltam, szülés után 11 hónappal jött meg, két héttel azután, hogy a fiam abbahagyta a szopit.
5/11 anonim válasza:
Szerintem en a nagykonyves eset vagyok:( 6 honapja szoptatok es meg semmi, pedig nagyon szeretnenk kistesot! De szoptatni is szeretnek meg legalabb 1,5 eves koraig vagy tovabb...
6/11 anonim válasza:
utolsónak:
Szerintem a szervezeted tudja, hogy még nincs itt az idő egy újabb terhességre
7/11 Kriszti0822 válasza:
9 hete szültem,de már az ötödik héten menstruáltam és még mindig szoptatok!
8/11 anonim válasza:
6 hónapos volt a lányom amikor először megjött a menstruációm, lassan 9 hónapos és még midnig szopizik!!!
9/11 anonim válasza:
6 hónapos a babám és még én sem menstruálok, pedig szeretnék mert mi is gyúrnánk a kistesóra... Szoptatok, de már csak napi 3x és ennek ellenére nem jött még meg! Mensis fájdalmaim vannak (most is), de mensi sehol...
10/11 anonim válasza:
Lányom első szülinapja után jött meg először, most 14 hónapos és még reggel-este szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!