Miért törik így a hajam? Miért ilyen fura rövid az egyik fele? *Kép*
Neharagudj, nem megbántani akarlak , de ilyen csúnya töredezett végtelenségig száraz hajat , nagyon régen láttam.
Sürgősen vágasd egyenesbe , és a hajápolásodra pedig nagyon figyelj oda , balzsam , pakolás ,ha nincs pénzed úgy rá , akkor vegyél kókukszolajat/kókuszzsírt , vagy argánolajat , és mindenképp kezeld vele.
Ha azt akarod hogy nőljön a hajad , szedjél b vitamin(okat) , és a szárítást felejts el , hagyd levegőn száradni , és vizes hajjal meg bele ne feküdj az ágyba , mert hullik /törik tőle a haj. És a vizes hajadat se fésüld mert csak téped az egészet , száradás után fésülködj.
Nem is tudom mit mondjak , még ,mert ez borzadáj.
Igyál sok vizet , az is okozhatja ezt a szintű szárasságot . Fogalmam nincs milyen sampont használsz , de én azt is cserélnék , valami táplálóbbra .
Nem tudom, lehet a kép miatt, de nekem rettenetesen elhanyagoltnak tűnik a hajad :/
A hajolaj csodákat tesz. Én gliss kur-t használok, de ha kibírja a tárcád, a Biolage még jobb! Használhatod vizes és száraz hajra is!
Táskát hordasz azon az oldalon ahol törik? Mert ez is lehet egy ok a felemassagra.
Az egy szintbe vagast én is tudnám javasolni, illetve egy hajapolasi rutint kéne kialakitanod. Sampon-balzsam-heti 1-2 pakolás, esetleg hajolaj.
Én speciel nem szeretem az olajos hajpakolásokat, inkább a balzsamhoz hasonlókat preferálom. Illetve ezeken kívül keratinos termékeket dogivel.
Ezen kívül taplalkozz változatosan, egyél kicsit több fehérjét és vitaminokat. Nagyon jó a dm-es hajvitamin és a kovafold is.
Ha hajat mosol utána meg ne dögöld a hajad, hanem óvatosan itasd fel a vizet és csavard kB 10 percre turbánba a hajad. A szárítást is praktikusabb retegenkent csinálni.
1. Fodrász! Hozza rendbe amennyire csak lehet, adjon egy normális formát, a törött végeket vágja le.
2. Igyál legalább 1,5 liter vizet. Én ha nagyon megerőltetem magam, akkor a napi 1,8 liter lemegy, ez van, nem mindenki tudja "vedelni" a vizet. Ha 1,5 liternél kevesebbet iszok, akkor elkezd szétszáradni a bőröm, és a hajam is sokkal szárazabb, szóval tényleg számít.
3. Csak VIZESEN fésüld, úgy, hogy van rajta balzsam is. Szárazon sokkal több törést okozol a hajadnak.
4. Egy jó deep conditioner, pl a garnier fructis 3in1 hair food most nagyon jó, ráadásul elég természetes termék is, 98%-ban természetes anyagokból áll - ezt hajmosás után felkened, hagyod hatni x ideig, és kiöblíted. Emellé még egy kifejezetten leave-in kondícionálót is ajánlok, amit száraz hajra kensz fel, amikor szükséges.
5. Hajolaj.
6. Hajvitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!