Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A feleségem az én és a gyereke...

A feleségem az én és a gyerekek (meg a saját) ízlése ellenére hülyeséget csinált. Hogy lehetne visszacsinálni?

Figyelt kérdés
A feleségem gyönyörűen őszült. Szerettem a haját, és a gyerekeink is így szerették. Tegnap este erre hazaállít vörösre festett hajjal, alig ismertük meg. Azt mondja, a kolléganői beszélték rá a munkahelyen, már egy éve győzködik, hogy festesse be végre a haját. De neki sem tetszik a végeredmény. A gyerekek is ki vannak akadva, azt mondták: "Anyu, őszen ezerszer jobban néztél ki, most bohócot csináltál magadból." A kislányunk is azt mondta: "Pont olyan tucatnő-fejed lett, mint a kolléganőidnek. Rémes az a hajszín." Én is azt mondtam neki: "Ne haragudj drágám, de nemhogy nem tetszel, hanem kifejezetten előnytelen és taszító ez a haj, ami most van a fejeden. Én a régi hajszínedet szerettem, ahogy a gyerekek is." Szegény erre azt mondta: "Azt hiszitek, én nem szerettem? Teljesen elégedett voltam vele. A kolléganőim erőszakoskodtak már hónapok óta. Már nem bírtam tovább a lamentálásukat." A kislányunk felcsattant: "De anyu, te nem tudsz kiállni magadért? Miért nem mondtad a kolléganőidnek, hogy fogják be a szájukat, ez a te hajad, semmi közük hozzá?"

2019. aug. 3. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Ez az ő haja az ő döntése hogy mást is ki akart próbálni.

Ha szerinte se jo a végeredmény le lehet szivatni hajradirral eredeti haj színre...de pontosan Nemtudom fodrász nekem ezzel szerezte vissza az eredeti szint.

2019. aug. 3. 19:21
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy már írták leszívatni lelehet,de egyébként igaza van a kislányotoknak egy felnőtt nő a feleséged..Ha azt mondják neki ugorjon a kútba bele ugrik?!🤨
2019. aug. 3. 19:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki sem tetszik, akkor majd lenöveszti, vagy kitalál valamit. De nagyon bunkón reagáltatok! Még az is lehet, hogy neki így jobban tetszik, csak miattatok mondta azt, hogy nem.

Nehogy már ti mondjátok meg, hogy milyen haja lehet. Ez ugyanolyan rossz, mintha a kolléganői mondják meg.

2019. aug. 3. 19:43
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Color b4
2019. aug. 3. 19:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu! Normális, épeszű férfi ide ilyeneket soha nem írna, ez vicc. Ezt valami unatkozó nő kamuzta.
2019. aug. 3. 19:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolás koromban egy Jehova tanúja kezembe nyomott egy könyvet, abban voltak ilyen párbeszédes sztorik :-) Na mindegy.

Függetlenül attól, hogy valóban megtörtént-e a sztori, szerintem egyrészt ne szóljatok bele, másrészt hadd kísérletezzen. Ha nem próbálja ki, sosem tudja meg, hogy jól állna-e neki a vörös szín. Majd lenő, és probléma megoldva.

2019. aug. 3. 20:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Persze, a normális férfi örül annak, hogy a felesége enged a munkahelyi terrornak, és undorító vörös fejet csináltat magának, olyan vöröset, amilyet minden második hatvan feletti nyanya visel. Marha nagy öröm.
2019. aug. 3. 20:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
És gondolod, hogy egy "normális férfi" itt kédezi meg, hogy mit csináljon ilyen esetben?
2019. aug. 3. 20:10
 9/16 A kérdező kommentje:
Hol kérdezzem meg? Itt csak vannak nők, akik tudják, hol lehet festéklemarót vagy hajszín-visszaállítót kapni? Meg hogy mi is annak a pontos neve.
2019. aug. 3. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Semmiképp ne ottjon mert leégetheti a hajat.

Fodrászhoz menjen!

2019. aug. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!