Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A feleségem az én és a gyereke...

A feleségem az én és a gyerekek (meg a saját) ízlése ellenére hülyeséget csinált. Hogy lehetne visszacsinálni?

Figyelt kérdés
A feleségem gyönyörűen őszült. Szerettem a haját, és a gyerekeink is így szerették. Tegnap este erre hazaállít vörösre festett hajjal, alig ismertük meg. Azt mondja, a kolléganői beszélték rá a munkahelyen, már egy éve győzködik, hogy festesse be végre a haját. De neki sem tetszik a végeredmény. A gyerekek is ki vannak akadva, azt mondták: "Anyu, őszen ezerszer jobban néztél ki, most bohócot csináltál magadból." A kislányunk is azt mondta: "Pont olyan tucatnő-fejed lett, mint a kolléganőidnek. Rémes az a hajszín." Én is azt mondtam neki: "Ne haragudj drágám, de nemhogy nem tetszel, hanem kifejezetten előnytelen és taszító ez a haj, ami most van a fejeden. Én a régi hajszínedet szerettem, ahogy a gyerekek is." Szegény erre azt mondta: "Azt hiszitek, én nem szerettem? Teljesen elégedett voltam vele. A kolléganőim erőszakoskodtak már hónapok óta. Már nem bírtam tovább a lamentálásukat." A kislányunk felcsattant: "De anyu, te nem tudsz kiállni magadért? Miért nem mondtad a kolléganőidnek, hogy fogják be a szájukat, ez a te hajad, semmi közük hozzá?"

2019. aug. 3. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezzel tudjátok leszedni,egy hónapik zàptojás szaga lesz a nejed fejènek tőle az enyèm is az volt mikor hasznàltam,dm-es 3000 ft.Bár hozzáteszem nem szîvesen segítek,mert egy rossz hajszín nem a vilàgvège, és finoman is meglehet mondani valakinek,hogy szerinted az előző hajviselete jobb volt.Az is kritikán aluli,hogy neked csak is egyféleképpen tetszik a feleséged amúgy meg elhànyid magad tőle.És ha ne adj isten beteg lenne ès kihullana a haja???Akkor körbeállnád a gyerekeiddel hogy fúúj de ronda?! Szégyelld magad!

Egy nő szeret kísérletezni, többfèle hajat vagy akár stílust kiszeretünk próbàlni.Ès ha egy kis megújulásra vàgyott akkor mi van?

2019. aug. 3. 20:34
 12/16 Metionin ***** válasza:
75%

A Colour B4 tényleg leszedi.

Remélhetőleg ez egy tanulság a feleségednek, hogy ne kövesse birka módra a kolléganőit. A reakciókat tekintve még elmegy ha neki magának sem tetszik az új haj. Viszont ha neki tetszene és boldogan jött volna haza hogy nézzétek milyen jó, akkor is lerondáztátok volna?

2019. aug. 3. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

A vörös pont nem túk gyakori, úgyhogy nincs minden második nőnek vörös haja.

Az én férjemnek mindegy, hogy milyen a hajam színe. Neki tetszem bármilyen hajjal.

2019. aug. 3. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Jesszus, micsoda gyogyós családtagjai vannak szegény nőnek.

Remélem csak kamu kérdés.

2019. aug. 3. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

9: miert nem a feleséged néz utàna? Talán neki mégis tetszik?

Kíváncsi lennék, az a kedves gyerek is mit szólna, ha neki mondanátok meg, hogyan nézzen ki.

Gondolom, nálatok a feleség neve kuss, még azt se döntheti el, milyen a haja. Betegesen irányító vagy.

2019. aug. 4. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Már írtál ki ilyen kamut. És nem azért kamu, mert egy nő nem lehetne ősz. Hanem mert k...rva modorosan van megírva és a gyerekek szájába adva a dolog.
2019. aug. 4. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!