A feleségem az én és a gyerekek (meg a saját) ízlése ellenére hülyeséget csinált. Hogy lehetne visszacsinálni?
Ezzel tudjátok leszedni,egy hónapik zàptojás szaga lesz a nejed fejènek tőle az enyèm is az volt mikor hasznàltam,dm-es 3000 ft.Bár hozzáteszem nem szîvesen segítek,mert egy rossz hajszín nem a vilàgvège, és finoman is meglehet mondani valakinek,hogy szerinted az előző hajviselete jobb volt.Az is kritikán aluli,hogy neked csak is egyféleképpen tetszik a feleséged amúgy meg elhànyid magad tőle.És ha ne adj isten beteg lenne ès kihullana a haja???Akkor körbeállnád a gyerekeiddel hogy fúúj de ronda?! Szégyelld magad!
Egy nő szeret kísérletezni, többfèle hajat vagy akár stílust kiszeretünk próbàlni.Ès ha egy kis megújulásra vàgyott akkor mi van?
A Colour B4 tényleg leszedi.
Remélhetőleg ez egy tanulság a feleségednek, hogy ne kövesse birka módra a kolléganőit. A reakciókat tekintve még elmegy ha neki magának sem tetszik az új haj. Viszont ha neki tetszene és boldogan jött volna haza hogy nézzétek milyen jó, akkor is lerondáztátok volna?
A vörös pont nem túk gyakori, úgyhogy nincs minden második nőnek vörös haja.
Az én férjemnek mindegy, hogy milyen a hajam színe. Neki tetszem bármilyen hajjal.
Jesszus, micsoda gyogyós családtagjai vannak szegény nőnek.
Remélem csak kamu kérdés.
9: miert nem a feleséged néz utàna? Talán neki mégis tetszik?
Kíváncsi lennék, az a kedves gyerek is mit szólna, ha neki mondanátok meg, hogyan nézzen ki.
Gondolom, nálatok a feleség neve kuss, még azt se döntheti el, milyen a haja. Betegesen irányító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!